Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elke Metzger: Naplóm

Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Életem elmúlt négy évtizede alatt rengeteg – s ez nem túlzás – tapasztalatot szereztem a szex terén, s láttam az emberek hogyan viszonyulnak hozzá. Sokukat boldogtalanná tesz hiánya, másokat elállatiasít és elbutít szakadatlan hajszolása. A könyv elsősorban nőknek szól. A történetek nem biztos, hogy követendők, de tanulságként szolgálhatnak. Önkényesen válogatott sztorik kb. időrendben, főleg olyanok, amik jövőm és karrierem formálásában jelentős állomások voltak. Van még egy oka, hogy mindez most papírra kerül: az emberek többségének igen szegényes a fantáziája és szexuális élete monoton, unalmas, gépies, érzéketlen. Ezek az írások reményeim szerint felpezsdítik az átlagember szexuális életét, ízt, zamatot adva neki.

Friss topikok

  • araginno: Hát nem is tudom.Én végig olvastam az egészet,tehát az összes blog bejegyzést.Azt írja a blog író,... (2020.09.15. 21:01) Újabb swinger élmény
  • medic-er: Akinek esetleg megvannak az 55 es 66 közötti reszek, illetve a 96 utaniak, kerlem jelentkezzen! Kö... (2016.08.29. 16:32) Kellemes karácsonyi ünnepeket
  • ocsikenek: szép... (2014.10.06. 10:31) Séta a parkban
  • Zooé: Patent enyit tudok hozzá fűzni www.megerintelek.com/masszazs-videok (2013.01.05. 23:22) Boulder City
  • Funny Hill: @Quantus: Igen, a többi is átkerül a blog.hu-ra. És néhány új is. (2012.11.06. 21:56) Jake és a kocsikázás

Címkék

bob (1) bobby (4) cathy (1) chris (2) cindy (1) craig (1) csoportszex (7) danny (3) exhibicionista (19) felipe (1) gangbang (4) greg (1) gruppen (8) hank (2) j-dee (2) jake (12) joe (1) kelly (1) melinda (6) nudista (1) park (2) paul (1) sean (1) strand (2) sue (1) tim (2) villantás (20) violet (1) zac (1) Címkefelhő

Melinda

2012.12.19. 12:30 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Elérkezett a kedd. Sean telefonált, hogy délután kettőkor várjam a csajt, bizonyos Melindat. Pontosan érkezett. Melinda húszéves volt, szülei Romániából települtek át. Hosszú szőke hajú, filigrán leányzó volt, nagy, barna szemekkel, közepes méretű mellekkel. Leültettem a kanapéra, hogy kényelmesen elbeszélgessünk. Jake-et fél óra múlva vártam, mert azt akartam, ő is nézze meg a lányt. Megkérdeztem, tudja-e mi a feladat, akarja-e csinálni, szívesen csinálja vagy csak a pénzért, meg hasonlók. Közölte, hogy egy éve vesztette el a szüzességét, de annyira megtetszett neki a szex, hogy elhatározta, pornószínész lesz.

Az adottságai megvannak hozzá, mondta nem is alaptalanul. Véletlenül ismerkedett össze Cindyvel anno, akivel beszélgetett már erről. Ő említette neki ezt a lehetőséget a minap. Szeret bulizni és élvezni az életet. Kifaggattam arról is, mit szeret a szex terén, mi az, ami tabu nála, mi mindent próbált eddig és hányszor. Melinda nagyon mosolygós lány volt, élvezettel mesélt szexuális élményeiről, de úgy éreztem, kicsit lódít. Elmondása szerint, a barátja mellett sűrűn félrekefél, amiről ő mit sem tud, szívesen elmegy ismeretlenekkel is egy-egy menetre, mert élvezi és tapasztalatokat is akar szerezni, hogy mikor kamera elé áll, már vérprofi legyen. Próbáltam elmondani neki, hogy ez a munka nem sétagalopp lesz, még akkor sem, ha sikerül végtelenül úriember módján viselkedő oroszokat is kifognunk. Ő meg csak nyugtatgatott, hogy ő ezt meg tudja csinálni, ne aggódjak már annyit. Na ekkor érkezett meg Jake, akit gyorsan be is mutattam.

"Jake, drágám, vedd csak elő!"

Jake sejtette miért hívtam, így nem lepődött meg. Lehúzta sliccét és előkapta farkát. Melinda felém fordult, én meg kérdőn néztem vissza rá. "Nos?"

fasz szopás cumiA szőke szépség megnyalintotta párszor a lankadt falloszt, majd cumizni kezdte. Néztem egy darabig amit csinál, majd előtört belőlem a tréner és sorban adtam az utasításokat. Melinda nem szopott jól. Szárazan és foggal csinálta, kevés leleménnyel, unalmasan. Már nem bírtam tovább nézni a szerencsétlenkedését, kihúztam szájából és letoltam a sajátomban. Előtörtek a régi emlékek, mikor Párizsban tanfolyamokat tartottam, s könnyedén jöttek vissza a bevett "pedagógiai fogások". Megmutattam neki mit csinál rosszul, hogyan kell jól csinálni. Mutattam pár alapvető módszert, és hogyan kombinálja őket. A mélytorok még messze volt neki, előbb az alapokkal kellett tisztában lenni. Megmutattam, hogyan lehet a kezeket is igénybe venni és rásegíteni, mert ez is teljesen hiányzott neki. A legnagyobb gond azonban az volt nála, hogy nem látszott az, hogy élvezi. Szóltam Jake-nek, hogy elmehet, aki pár pillanat múlva tele is lőtte Melinda száját. Hiába, Jake profi... Az ondóval nem volt gond, azt szó nélkül lenyelte, sőt ízlett is neki.

Eljött az ideje, hogy megmutassa testét is. Szóltam Melindának, vetkőzzön le. A blúzt és a sortot szó nélkül, mosolyogva ledobta magáról. Bugyi nem volt rajta. Mellei szépek voltak. Szényitottuk punciját is, hogy szemügyre vegyük. Ajkai kicsik voltak, szemben az én hosszú ajkaimmal. Belseje világosrózsaszín, szemben az én mélytónusú húsommal. Egyébként teljesen kopaszra nyírt, ápolt, szép punci. Jake-nek is tetszett, meg is kóstolta. Melinda elmosolyodott és látszott rajta, ezt szereti.

pina nyalás punciOlyan jóízűen nyalogatta Jake, hogy nekem is megjött az étvágyam és eltoltam fejét, hogy sajátomat nyomja oda helyette. Finom íze volt és babaillata. Nem is emlékeztem már mikor nyaltam utoljára puncit, de ekkor jöttem rá, hogy valószínüleg túl régen. Régi tapasztalataim alapján elővettem minden tudásom és egy heves orgazmus bizonyította: nyelvjátékom még a régi.

Felhúztam fejem és nyelves csók következett, miközben Jake belehatolt Melindába, mindkettőnk meglepetésére. Ő ezt nem hagyhatta ki. Most viszont visszafogott volt, nem oly heves, mint általában — fokozott tempóban, de óvatosan baszta a szép szőke lányt. Mikor eljött az ideje, kikapta dákóját és arcára lőtte, ami szintén nem volt Melinda ellenére. Ezeket, úgy tűnik, gyakorolta már korábban.

"Húh, kösz" — mondta nekünk lihegve. "Átmentem a vizsgán?"

Jake kiment a konyhába egy sörért, én meg őszintén elmondtam a véleményem. Kicsit letörten hallgatta, majd közölte, ő bizony élvezi a szopást, nem tudja miért nem látszik rajta. Majd beszélgettünk tovább, s beismerte, lódított, amikor azt mondta, 20 férfival volt az elmúlt fél évben. Igazából csak 4 volt, a barátján kívül, de tényleg ezt akarja csinálni. Mondtam neki, hogy filmezés előtt azért mindenképpen gyűjtsön tapasztalatot, mert lehet, kiderül nem is akarja ezt csinálni, s ha már van filmje, azt visszacsinálni nem lehet. A Cindy által javasolt escort szolgáltatás pedig jó alkalom a tapasztalatszerzésre — bár ott kimondottan nem szeretik a kezdőket. Közöltem vele, így nem merem bevállalni vele a csütörtököt... esetleg, ha... és félrehívtam Jake-et, hogy nem tud-e esetleg pár férfit szerezni gyakorlásképp? Félrevonult a telefonjával.

Visszatértem a kanapéra Melinda mellé, aki épp bőrébe masszírozta az ondót.

"Jót tesz" — mondtuk egyszerre. Felkacagtunk.

Olyan negyedóra múlva jött a válaszhívás. Jake közölte: az Oceanside melletti Vistában van egy kedves régi barátja, aki egy bárt üzemeltet. Régen oda jártak csajozni a haverokkal. Megbeszélte a fickóval, hogy három ismerőse vár minket holnap délután négykor a bárban. Rajtuk lehet "gyakorolni". De ha klassz a csaj, akkor a haverja is beszáll. Megállapodtunk hát, hogy holnap idejön Melinda, s együtt átmegyünk Vistára.

 

----------oOo----------

 

Másnap meg is érkeztünk időben a belvárosi bárhoz. Jake bemutaott minket a bár tulajdonosának, régi haverjának, Tommynak. Tommy nagydarab, körszakállas, mindig jókedélyű ember volt. A bár hátsó részébe vezetett minket, s kért, foglaljunk helyet, igyunk valamit, mert kicsit korán érkeztünk. Valóban, 15 perccel korábban. Én lenyomtam egy koktélt, Melinda narancslevet kért, Jake meg kávézott. Mire elszürcsölgettük italunkat, meg is jelentek apránként a kiválasztott szerencsések. Mindhárom srác olyan 25-27 körül volt, kettő közülük jóképű, izmos, a harmadik átlagos arcú, átlagos testű. Rövid bemutatkozás után odébbtolták az asztalt és elénk álltak. Ja, csak így? — gondoltam magamban. A bárban rajtunk kívül csak pár vendég lézengett, azok is jó messze, meg végülis a srácok takartak minket. Lehúzták sliccüket, Jake pedig felállt, hogy ő elmegy a haverjához beszélgetni.

gecis száj spermás arcHárom lankadt farok lógott előttünk. Melinda bájosan mosolygott, én meg biccentettem, hogy kezdheti. Megragadta a két sportos srác farkát és felváltva, tényleg jókedvűen szopott. Láttam rajta, hogy megemésztett valamit abból, amit múltkor tanítottam neki, mert sokkal ügyesebben csinálta. A harmadik srác csak állt bambán és nézte, ahogy a haverjait cumizzák, ezért én is bevetettem magam, aminek szemlátomást megörült. Melinda leste, hogy mit csinálok, s azt utánozta a két srácon. Most nem szóltam semmit, csak mutattam, ő meg engedelmesen utánam csinálta. Majdnem elment egyikük, s szóltam tartsunk egy kis pihenőt. A srácok leültek közénk, s intettek a pincérnek, hozzon sört. Pár perc pihenő után megint felálltak, s ment tovább a móka. Időközben a pincér meglátta, mi folyik, s mellettem álldogált, s onnan figyelte az eseményeket. Kedves, vékony, jóképű félvér srác volt és jó dumás. Viccelődött. A két srác nemsokára torkon lőtte Melindát, az enyém meg épp elszorítás alatt volt szegény. Mikor kicsit lenyugodott, intettem Melindának, vegye át a farkat. Ekkor ért oda Tommy és Jake is a pincér mellé. Mohón habzsolta, s a vége felé én is beszálltam, ketten cumiztuk a srácot. Majd végül ő is szájába élvezett. Melinda arca áradt a boldogságtól, hogy átment a "vizsgán". A srácok leültek és visszatértek sörükhöz, a pincér ment feladatára, Tommy meg Jake pedig helyet foglalt mellettünk. Tommy tudni akarta, klassz volt-e, Melinda pedig megnyugtatta, hogy nagyon klassz volt. Tommy látni akarta melleit is, én meg bólintottam, hogy nyugodtan mutassa meg. Felhúzta blúzát, a bártulaj meg rögtön el is kapta az egyiket kezével és jól megmarkolászta. Melinda meglepődött, de végülis tetszett neki. Már mentünk volna, mikor Tommy lehúzta sliccét. Melinda kérdőn nézett rám.

"Gyerünk, gyerünk!" — unszoltam a lányt. "Ez most profi legyen!" — folytattam nevetve. És az is volt majdnem. Mindenesetre nagyon ügyes lett a végére.

Megköszöntük a lehetőséget és elindultunk haza.

"Négy farok egy nap!... Nem rossz" — közölte Melinda az autóban.

Mosolyogtam.

"Akkor rendben vagyok?"

"Rendben, átmentél" — nyugtattam meg.

"Juhéjjjj!"

"Viszont van egy kis gond" — mondtam. Megszeppenve nézett rám. "Az" — mutattam a sortjára. "Felejtsd el! Miniszoknya, bugyi nélkül."

"Okés" — jött a válasz.

A bejegyzés trackback címe:

https://elkemetzger.blog.hu/api/trackback/id/tr714973001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: melinda jake
süti beállítások módosítása