Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elke Metzger: Naplóm

Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Életem elmúlt négy évtizede alatt rengeteg – s ez nem túlzás – tapasztalatot szereztem a szex terén, s láttam az emberek hogyan viszonyulnak hozzá. Sokukat boldogtalanná tesz hiánya, másokat elállatiasít és elbutít szakadatlan hajszolása. A könyv elsősorban nőknek szól. A történetek nem biztos, hogy követendők, de tanulságként szolgálhatnak. Önkényesen válogatott sztorik kb. időrendben, főleg olyanok, amik jövőm és karrierem formálásában jelentős állomások voltak. Van még egy oka, hogy mindez most papírra kerül: az emberek többségének igen szegényes a fantáziája és szexuális élete monoton, unalmas, gépies, érzéketlen. Ezek az írások reményeim szerint felpezsdítik az átlagember szexuális életét, ízt, zamatot adva neki.

Friss topikok

  • araginno: Hát nem is tudom.Én végig olvastam az egészet,tehát az összes blog bejegyzést.Azt írja a blog író,... (2020.09.15. 21:01) Újabb swinger élmény
  • medic-er: Akinek esetleg megvannak az 55 es 66 közötti reszek, illetve a 96 utaniak, kerlem jelentkezzen! Kö... (2016.08.29. 16:32) Kellemes karácsonyi ünnepeket
  • ocsikenek: szép... (2014.10.06. 10:31) Séta a parkban
  • Zooé: Patent enyit tudok hozzá fűzni www.megerintelek.com/masszazs-videok (2013.01.05. 23:22) Boulder City
  • Funny Hill: @Quantus: Igen, a többi is átkerül a blog.hu-ra. És néhány új is. (2012.11.06. 21:56) Jake és a kocsikázás

Címkék

bob (1) bobby (4) cathy (1) chris (2) cindy (1) craig (1) csoportszex (7) danny (3) exhibicionista (19) felipe (1) gangbang (4) greg (1) gruppen (8) hank (2) j-dee (2) jake (12) joe (1) kelly (1) melinda (6) nudista (1) park (2) paul (1) sean (1) strand (2) sue (1) tim (2) villantás (20) violet (1) zac (1) Címkefelhő

Carlsbad

2012.12.20. 16:39 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Jake kifogyhatatlan a spontán ötletekből. A minap történt, hogy fejfájással ébredtem és egész délelőtt szenvedtem tőle. Csörrent a telefon és megkérdezte nincs-e kedvem elkísérni, Carlsbadba kell mennie autófényezés miatt egy haverjához, visszafelé meg beugorhatunk az El Caminoba. Beleegyeztem, gondoltam egy kis kiruccanás és a friss levegő talán jót tesz a kínzó fejfájásnak.

Magamra kaptam egy lenge blúzt és miniszoknyát. Jake tíz perc múlva meg is érkezett, én meg bepattantam a Fordba. Nem az autópályán mentünk, Carlsbad amúgy sincs messze. A strandot már ismertem, de ez a hely egy kicsit beljebb volt, felettébb unalmas környezetben. Amerre csak néztem szerelőműhely, autókereskedés, boltok. Beálltunk az udvarra.

"Bejössz?" — kérdezte.

"Meddig tart?"

"Max. 10 perc."

"Rendben" — feleltem.

Már szálltam volna ki, mikor megragadta combomat.

"Várj!" — szólt ördögi vigyorral. "Húzd ezt le!" — mondta a miniszoknyát húzogatva.

"Micsoda?" — kérdeztem meglepetten.

"Ugyan már, van rajtad blúz is, majd eltakar."

Morcosan nézhettem rá.

"Észre se fogják venni."

Lehúztam hát.

Kiszálltunk a kocsiból és irány a műhely. Három férfit találtunk ott. Egyikük messziről üdvözölte Jake-et, a többiek úgy tűnt most találkoztak vele először. Egy pillanat alatt eltűntek a szemem elől és magamra maradtam a két fekete fickóval. Egyikük szorgalmasan dolgozott, a másik, az idősebb kényelmesen üldögélt és cigizett. Gyorsan lepillantottam ruhámra és megnyugodva láttam, valószínűleg pont eltakarta blúzom, amit el kellett.

punci villantásUnalmamban körbejártam a műhelyt és nézelődtem. A férfi mellett volt egy írósztal, azon prospektusok. Felkaptam egyet és belelapoztam. Valami autós szaklap. Pár perc múlva vettem észre, hogy egy picit elvétettem a dolgot. Alulról ugyanis más a perspektíva. Jobban belátni a blúz alá. És ez nem kerülte el a harmincas évei vége felé járó, kissé nagydarab fickó figyelmét sem. A gondolatra, hogy mit láthat, egy pillanat alatt elöntött a kéj. Nem voltam benne biztos, hogy mennyit láthat, de hogy mit, abban igen: egy reggel frissen borotvált puncit, húsos ajkakkal. Vágyat éreztem, hogy megmutassam neki, de nem akartam direktben, inkább mintha a véletlen műve volna. De nem tudtam mit kitalálni. Csupán a következő jutott eszembe.

"Kaphatnék egy cigit?"

"Ó persze" — jött a válasz. Kotorászott egy ideig az ingzsebében, majd megkínált. Tüzet is kaptam. Rám mosolygott, én is vissza. Aztán előhúzott egy széket a pult mögül. Hoppá, ez kapóra jött!

"Köszönöm" — mondtam, majd leültem rézsútosan vele szemben. Tovább olvastam a magazint. Tudtam, így ülve blúzom felcsúszik és puncim nagytotálban látszik. Hagytam neki egy kis időt, hogy megszokja a látványt és arcvörösödése is csituljon.

"Érdekelnek a verdák?" — kérdezte remegő hangon.

"Szeretem a jó kocsikat, de inkább utasként" — szóltam nevetve. "Nem vezetek túl jól." A nevetés jó volt, megtört a feszültség.

A beszélgetés általában jót tesz ilyen esetekben. Vagy egy mosoly. Bármi, ami eltereli a figyelmet a különös helyzetről. Olvastam tovább és hagytam, had bámulja még egyre forróbb puncimat. Kicsit fészkelődtem, mert kényelmetlen volt a szék, és így alkalmam nyílt szélesebbre nyitni combjaim.

Pár perc után megszólalt. Elkezdett mesélni a munkájáról, én meg figyelmesen hallgattam. Néha lopva lepillantott, én meg igyekeztem olyankor félrenézni, mintha nem látnám. A magazint kezeimben tartva tulajdonképpen magam elől el is takartam a látványt, csak őelőtte volt szabad. Zavara időközben teljesen szertefoszlott, s egyre nyíltabban bámult lábamközé, mivel reakcióm csupán mosoly volt. Mikor félretettem a magazint és puncimra lenézve szélesebbre nyitottam combjaimat, megint rákvörös lett. Rámosolyogtam megint. "Yeah baby" — ez volt minden, ami akkor kijött a száján.

És ekkor szakított minket félbe Jake visszaérkezése. Gyorsan összehúztam combjaim és felálltam a székből. A fickó még egy utolsó pillantást vetett rám, s fülembe súgta: "Köszönöm." Válaszul rákacsintottam.

 

----------oOo----------

 

Bevágódtunk az autóba és irány az El Camino.

"Sikerült elintézni a dolgot?" — érdeklődtem.

"Aha, minden rendben, bébi" — jött a válasz. "Bocs, hogy így elhúzódott... Izgi a ruci?" — kérdezte vigyorogva. "Nem látszik semmi. Majd ott lesz alkalmad egy kis izgalomra."

Nem világosítottam fel a történtekkel kapcsolatban.

puncivillantás kopasz pinaEl Camino egy hatalmas terület, főleg golfozók számára. Jake klubtag volt, amatőr szinten golfozott. Az étteremben találkoztunk két férfival, egyikükkel nemrég ismerkedett meg. Olyan tíz ember lehetett összesen, minket is beleértve. A kaja fenomenális volt, de túl kevés, még nekem is, hát még egy férfinak. A kerek asztalnál bal oldalamon egy bostoni vöröshajú srác ült, velem szemben egy szintén bostoni fekete srác, mindkettő 30 körüli, jobbomon pedig Jake.

Mi érkeztünk meg előbb, és már túlestünk az aperitifen és teán, mikor csatlakoztak hozzánk. Az, hogy nincs rajtam bugyi, a vörös srác számára már az első percekben kiderült. Nem vetettem véka alá és kényelmesen, kissé szétnyílva és hátradőlve ültem a széken. Blúzom felcsúszva a köldököm környékéig ért, attól lefelé "nyitott könyv" voltam. Rajta és Jake-en kívül más nem látott rám a vendégek közül sem. A fekete srác mit sem sejtett. A téma számomra roppant unalmas volt, viszont a sok izgalom miatt az idő gyorsan telt. Bár nem csípem a vöröseket, a srác helyes volt. És sűrűn mosolyogtunk egymásra. A főfogás alatt el is fordultam kicsit a széken, hogy jobban rámlásson. Végig szétnyílva ültem, puncimat feléje fordítva, áztam a lében. A korábbi és a jelenlegi kaland teljesen felhúzott, alig fértem a bőrömbe. Baszni akartam. Időnként lenyúltam és megsimogattam peckemet, és masztiztam egy kicsit, a srác óriási örömére. Mindezt csevegéssel palástoltuk. Ment a hablaty minden féléről, közben a maszti, míg Jake beszélgetett a másik sráccal. Aztán fogtam magam és mindkét kézzel lenyúltam, széthúztam ajkaimat, hogy benézhessen éhesen tátongó lyukamba. Ez volt a nap fénypontja, az én számomra mindenképp. Sokáig tartottam így ajkaim, mikor felém hajolt Jake:

"Jól mulatunk?". És lenézett szétnyitott lyukamra.

"Aha, minden rendben, jól mulatunk" — feleltem. Majd gyorsan fölébe súgtam: "Baszni akarok!" Elmosolyodott.

Még egy-két percig játszadoztam magammal, majd jött a desszert és a kávé.

A másik srác aztán kiment a mellékhelyiségbe, s ekkor Jake a vöröshöz fordult.

"Nos, mit gondolsz?"

A srác nem értette. "Hogyhogy?"

"Meg akarod baszni a barátnőmet?" — kérdezte kissé túlzottan egyenesen Jake.

A srác elsápadt és zavartan hol rám, hol Jake-re nézett. Nem tudta mit reagáljon. Rámosolyogtam és lepillantottunk puncimra. Kérdőn néztem rá. Semmi reakció. Bólintottam. Megint semmi. Mosolyogtam és megint bólintottam.

"Igen" — jött végre a félénk válasz.

"Rendben" — vágta rá Jake.

Mikor a néger srác visszatért, Jake elmagyarázta, hogy nekem sürgősen haza kell érnem, ezért a vörös srác hazavisz, míg ő elviszi a másik srácot valahová. A részleteket nem értettem, de nem is érdekelt.

meztelenül otthonKisvártatva eljött az indulás ideje. Jake fizetett, majd leléptek, mi pedig beültünk a vörös srác autójába. Bemondtam a címet és elindultunk. Az ülésen kényelmesen elhelyezkedtem: vagyis szélesre tártam magam és gyengéden masztiztam. A srác többet nézett engem, mint az utat. Tárcsáztam Melindát, majd közöltem vele, jöjjön át amint tud.

Végre hazaértünk. Amint beléptem a házba, ledobtam magamról egy szál lenge blúzom és teljesen meztelenül maradtam. A srác megdícsérte pompás testemet. Megkínáltam gyümölcslével és lehevertünk a kanapéra. Rövid simogatás után nekiesett puncimnak és hevesen nyalta. Mire Melinda megérkezett, már egy orgazmuson túl voltam. Egy gyors bemutatkozás és Melinda máris meztelenre vetkőzött. Együtt vettük kezelésbe a farkat és sokáig szoptuk. Aztán végre belémhatolt. Teljesen átlagos farka volt, de úgy vágytam már rá, mint a Messiásra.

Nem kefélt jól. Nem érezte a ritmust, nem tudta hol a kezdet, hol a vég. Szóltam, hogy a számba kérem, de lyukamba lőtte ondóját, majd Melindát vette kezelésbe és neki is lyukába élvezett. Aztán mint a játékszer, mikor lemerül az elem, kidőlt. Bosszús voltam. Kielégítetlen és frusztrált. Aztán támadt egy ötletem. Megkértem Melindat maradjon itt vele, Jake úgyis nemsokára jelentkezik, én meg gyorsan letusoltam, visszahúztam a blúzt és bepattantam az autómba.

 

----------oOo----------

 

Utam vajon hová vezetett? Vissza Carlsbadba. Sajnáltam, hogy nem figyeltem jobban oda idefelé, mert kicsit eltévedtem, de végülis sikerült megtalálnom a műhelyt. Kiszálltam a kocsiból és mosolyogva üdvözöltem a fekete fickót, Craiget. Meglepődve üdvözölt. Kérdezte mi járatban?

"Akarsz dugni?" — kérdeztem rögtön a témára térve.

Először meglepődött, majd egyre szélesebb vigyor jelent meg arcán.

"Felizgultál, mi?"

Sűrűn bólogattam.

"Nagyon?"

"Nagyon... Nos? Ráérsz?" — kérdeztem nyugtalanul.

"Egy pillanat" — szólt és félrevonult a mobiljával. Pár perc múlva viszatért.

"Rendben a dolog. Még húsz perc és leléphetünk."

A húsz perc marha lassan telt el. Magazinokat nézegettem, sétálgattam a környéken. Aztán végre megjelent Craig és intett, hogy szálljak be.

"Nekem is van kocsim" — vágtam rá.

"Az enyémmel megyünk."

Beszálltam hát abba és bemondtam a címemet. Már egy ideje mentünk, mikor rádöbbentem, hogy nem ismerős a környék.

"Hová megyünk?"

"Hozzám" — felelte Craig mosolyogva. "Nem fogod megbánni" — kacsintott.

Útközben megint felhúztam blúzom, hogy puncim szabadon nézhesse. Ennek mindketten örültünk. Hamarosan egyre nedvesebb lettem. Igaz, eredetileg Melindat is meg akartam lepni vele, de így se rossz. Bárcsak magamban érezhetném már Craiget!

Valahol a külvárosban járhattunk már, mikor Craig lassított és kiszálltunk. Bementünk egy udvarba. Körös-körül lepukkant épületek. Nem is igazán lakóépületek, de emberek laktak benne. Nem volt különösebben piszkos, inkább szegényes. Aztán mégegy utca és mégegy udvar. Sétáltunk tovább. Egy idősebb fekete férfi üldögélt egy padon és nagyon megnézett. Kedvesen mosolyogtam rá, majd miután elhaladtam mellette, felhúztam a blúzom egészen köldökömig, s ott fogtam össze egyik kezemmel. Így, ha még rajtam volt szeme — valószínűleg igen — akkor megcsodálhatta csupasz fenekemet. A blúzt hagytam is így, ezért elől puncim is totálban látszott. Az egyik kapualjban egy 12-13 év körüli srác szerelt valamit és üdvözölte Craiget. És megnézte puncimat. Craig látta, hogy felfedtem bájamat és kicsit leállt társalogni a sráccal, akinek majd kiestek szemei a csupasz punci láttán. Mivel végig mosolyogtam rá, nem érezte feszélyeztetve magát a bámészkodás miatt.

Továbbálltunk. A környéken csak fekete embereket lehetett látni, de elég gyéren. Úgy 20 méterre előttünk két öregember beszélgetett. Megálltam.

"Várj!" — szóltam Craignek.

nyilvános meztelenkedés pucérkodásA blúzt végig kigomboltam és szélesre nyitottam, majd így, kitárva pucimat és melleimet egyaránt, lépkedtem mellette az ismeretlenbe vezető úton. Craig széles mosolya meggyőző volt. Egyébként jó humora is volt, jókedvűen ballagtunk előre. A két öreg már félúton észrevett és kidülledt szemekkel nézett. Mikor odaértünk, üdvözölték egymást és Craig bemutatott, mint régi barátnőjét, aki látogatóba érkezett. Az öregek kimondottan édesen bókoltak.

"Megnézhetnénk jobban?" — kérdezte egyikük.

"Ennél jobban?" — kérdeztem kacagva. "Teljesen meztelen vagyok."

"A lyukadat akarják látni" — szólt közbe Craig.

Újból felkacagtam.

"Rendben."

Felemeltem jobb lábam, Craig megragadta, nehogy elessek és szétnyitottam nekik ajkaim. Ilyet még sosem csináltam, pláne nem az utcán. Baromi izgalmas volt számomra is. Mikor szétnyitottam, megláthatták milyen fényes már mindenem a levemtől.

Folytattuk utunkat, egészen az udvar végéig, ahol négy 20-30 körüli srác várt minket és egyikük barátnője, mint kiderült. Craig haverjai. Most esett le, hogy gangbang bulit szervezett nekem. Bemutatott nekik, ami abból állt, hogy rögtön megfogdosták testemet. Ami egyébként nagyon izgató volt. Beléptünk Craig szerény otthonába. Nagy rumli volt, az igaz, de tiszta volt. Ledobtam amúgy semmit sem takaró blúzom. Imádok idegen házban csupaszon sétálgatni. Hamar körbejártam a két szobát. Mire visszaértem, Craig már letolt nadrágban állt előttem.

"Szopj!"

Szó nélkül leguggoltam és számba kaptam farkát. Alig biccentettem néhányat, oldalról arcomba toltak még egy farkat. Majd még egyet. A három faszt felváltva szoptam. Közben sörök kerültek elő, cigaretta, fű és whiskey. A kanapét közvetlenül a bejárat elé vitték, az ajtó nyitva maradt, így az ott ácsorgó két fiatal fiú és a két öreg élőben nézhette az ingyenpornót. Ez engem csak még jobban felizgatott.

gangbang néger faszAztán Craig belehatolt fenekembe, egy srác meg puncimba. Számba is kaptam egy faszt. Keményen dugtak. Általában maradt ez a 3+1 felállás, de folytonos cserékkel. Már a harmadik orgazmuson estem át. Néhány adag spermát már kaptam arcomra és mellemre. Szerencsére egy csomó gumi volt kéznél, ezeket dugáshoz mindig felhúzattam velük.

Kis pihenő következett. Elmentem pisilni és tusolni, majd lehevertem Craig mellé egy doboz sörrel. Nem volt sok nyugtom, mert valaki már nyalta is pinámat, ami a sok dugás után kifejezetten jólesett. S akkor kaptam egy füves cigit. Nagyon rég volt, hogy utoljára szívtam, jól is esett. Kaptam hozzá egy pohár whiskeyt is és kezdtem mámorosan érezni magam.

Megint dugtak. Erőre kaptam és hangos nyögésekkel húztam magamba a kemény farkakat. Szédültem, hányingerem lett. Újabb füves cigik jártak körbe. A szendvicsben úgy összepréseltek, alig kaptam levegőt. Újabb adag sperma, ezúttal torkomba.

S ekkor elsötétült minden.

 

----------oOo----------

 

Mikor magamhoz tértem, az udvaron lépkedtem, egyik oldalamon Craig, másikon valaki. Baromi sötét volt. Az egyik ablakon kiszólt a korábbi kissrác, de nem értettem mit mond. Meztelen voltam, arcomon friss sperma. Hová visznek?

"Hová megyünk?" — kérdeztem nehezen beszélve.

"Az autóhoz" — mondta Craig. "Hazaviszlek."

Épp mondani akartam valamit, mikor oldalról egy hang szólította Craiget.

"Várjatok még!"

"Akarod te is?" — kérdezte Craig.

Bevittek a viskóba, majd magamra hagytak a férfival. Kerekarcú középkorú, körszakállal és csillogó szemekkel. Elszédültem. Megragadott és azonnal az ágyba rántott. Spermában áztatott melleimet habzsolta, majd belémhatolt. Rövid ideig tartott, tán tíz percig. Közölte, mehetek, és becsukta mögöttem az ajtót.

Craig már nem volt sehol. Elkezdtem visszabandukolni az udvar felé. Iszonyú fejfájás lett úrrá rajtam és még mindig nem voltam teljesen magamnál. Beléptem az ajtón. Craig és haverjai össze-vissza hevertek. Senki sem volt józan. Ki fog hazavinni? Craig biztos nem. S ekkor jutott eszembe, hogy a nagy sietségben nem hoztam magammal a mobilt. Ruhámat sem találtam. Elmentem hányni. A hányás után kicsit jobban éreztem magam, kezdett tisztulni fejem.

Majd vissza a szabadba. Teljes csend honolt a környéken. Messze még a hajnal.

Hogy jutok haza?

Bekopogtam oda, ahol emlékezetem szerint az egyik öreg lakott. Hátha hazavisz. Szerencsém volt, valóban ő nyitott ajtót. Ott álltam előtte csupaszon, csapzottan. Kérdőn nézett rám.

"Lezuhanyozhatnék?"

Bólintott és beléptem.

A frissítő zuhany jólesett. Alaposan lemostam magamról az éjszaka mocskát. Még mindig kába voltam, s mikor kiléptem a zuhany alól, megint elájultam.

 

----------oOo----------

 

Reggel volt, mikor magamhoz tértem. Hason feküdtem az öreg ágyán. Erősen sütött már a nap. Körbenéztem, de az öreg sehol. Elmentem a mosdóba és megigazítottam magam. Tegnap szörnyen nézhettem ki — mára megint a régi voltam.

Most merre? Gondoltam megnézem Craiget. Ruhátlanul léptem ki a szűk sikátorba. De végülis itt már valószínűleg mindenki látott csupaszon. Még a szandálom se volt meg. Az egyik ablakból jó reggelt kívánt egy fickó. Nem ismertem fel, de ő igen.

Craig már nem volt ott. Lelépett dolgozni. Haverjai közül is csupán ketten. Számukra sem volt meglepő, hogy meztelen vagyok. Az viszont annál inkább, hogy még mindig itt vagyok. Azt hitték hazamentem.

"Nem láttátok a blúzomat és szandálomat?"

Nem látták. Átkutattam a két szobát, de semmi eredmény. Nem tudtam, hová tűnhetett. A srácok megint kanosak voltak, de leráztam őket.

Visszatértem az öreghez, és ott is találtam!

"Ó hát itt vagy!" — szólt örvendezve.

"Nem találtalak reggel" — mondtam.

"A szomszédban voltam" — felelte.

Elmondtam, hogy a holmimat keresem, de sehol nem találom. Felajánlotta, hogy ad egy inget és farmert (női ruhája nincs), de előbb reggelizni kell. Aztán hazavisz. Át is nyújtotta a ruhákat és közölte, áthívja a haverját. Sokszor töltik együtt a reggelt.

Elhevertem az ágyon és behunytam szemem. Jópár perc múlva megérkeztek. Gondolom nem várták, hogy meztelenül fogadom őket, de én nem bántam.

"Jó reggelt. Jól sikerült a buli az este?" — köszöntött a haverja.

"Kicsit elvetettem a sulykot... Meg a srácok is" — közöltem. És még percekig magyaráztam, mennyire sajnálom a történteket. Ami részben igaz is volt. Megbántam, hogy túl sok italt fogyasztottam, hogy drogoztam, hogy nem ragaszkodtam ahhoz, hogy hozzám menjünk. A szex ugyan óriási volt, de túl kemény, és leginkább azt bántam, hogy nem voltam magamnál, hogy mások irányították öntudatlan testemet. Ezért magamra iszonyatosan mérges voltam. Nagy hibát követtem el. Sajnos egyáltalán nem veszélytelen, amit műveltek velem.

Leültek mellém az ágyra és a beszélgetés így zajlott. Közben nem bántam, hogy megbámulják testemet.

"Szabad?" — kérdezte házigazdám, ahogy megsimogatta combomat.

Bólintottam és mosolyogtam.

néger faszHaverja is cirógatni kezdte melleimet. Ennek a fickónak hálás voltam, mert segítőkész és kedves volt. S ha már tegnap jó néhány férfi végigment rajtam, pont nem ő az, akit el kellene utasítanom. Lehunytam szemem és életem egyik legszuperebb élményével lettem gazdagabb. A tegnap esti komoly igénybevétel után ez az extragyengéd, ugyanakkor erotikával és energiákkal teli, igazi szeretkezés (nem kefélés) lesodort a lábamról. Az ujjazás, a nyalás, a simogatások, majd a lassú, de annál hosszabb dugattyúzás sosem esett jobban. Ezek az öregek tudták, hogyan jönnek elő a rejtett energiák. Egész testem bizsergett, megállás nélkül. A szavak, a ritmus, az intenzitás, minden tökéletes harmóniában. Biztos voltam benne, hogy már többször dugtak hármasban azelőtt. Orgazmusom sorozatosan visszafogták, így egyre csak nőtt bennem a vágy. Mikor végre eljött, óriásit robbantam. Nem sokkal rá ők is ürítettek, kérésemre számba. Aztán rövid zuhany, majd jött a kiadós reggeli. Felkaptam a farmert és az inget, s indulás.

Az öreg kocsijában zötykölődtem hazafelé. Végre megérkeztünk. Felírta nekem telefonszámát, én meg megköszöntem a szíves fuvart. Melinda és Jake magán kívül volt, mikor megláttak. Fogalmuk sem volt merre lehetek. Nem volt kedvem magyarázkodni, szégyelltem is magamat, nem is picit. Lefeküdtem és olyan fáradt voltam, hogy majd' egy napig aludtam. Ezt a történetet csupán nagyjából egy év múlva meséltem el Jake-nek.

A bejegyzés trackback címe:

https://elkemetzger.blog.hu/api/trackback/id/tr864975007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: gruppen gangbang craig villantás exhibicionista jake csoportszex
süti beállítások módosítása