Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elke Metzger: Naplóm

Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Életem elmúlt négy évtizede alatt rengeteg – s ez nem túlzás – tapasztalatot szereztem a szex terén, s láttam az emberek hogyan viszonyulnak hozzá. Sokukat boldogtalanná tesz hiánya, másokat elállatiasít és elbutít szakadatlan hajszolása. A könyv elsősorban nőknek szól. A történetek nem biztos, hogy követendők, de tanulságként szolgálhatnak. Önkényesen válogatott sztorik kb. időrendben, főleg olyanok, amik jövőm és karrierem formálásában jelentős állomások voltak. Van még egy oka, hogy mindez most papírra kerül: az emberek többségének igen szegényes a fantáziája és szexuális élete monoton, unalmas, gépies, érzéketlen. Ezek az írások reményeim szerint felpezsdítik az átlagember szexuális életét, ízt, zamatot adva neki.

Friss topikok

  • medic-er: Akinek esetleg megvannak az 55 es 66 közötti reszek, illetve a 96 utaniak, kerlem jelentkezzen! Kö... (2016.08.29. 16:32) Kellemes karácsonyi ünnepeket
  • ocsikenek: szép... (2014.10.06. 10:31) Séta a parkban
  • Zooé: Patent enyit tudok hozzá fűzni www.megerintelek.com/masszazs-videok (2013.01.05. 23:22) Boulder City
  • Funny Hill: @Quantus: Igen, a többi is átkerül a blog.hu-ra. És néhány új is. (2012.11.06. 21:56) Jake és a kocsikázás

Címkék

bob (1) bobby (4) cathy (1) chris (2) cindy (1) craig (1) csoportszex (7) danny (3) exhibicionista (19) felipe (1) gangbang (4) greg (1) gruppen (8) hank (2) j-dee (2) jake (12) joe (1) kelly (1) melinda (6) nudista (1) park (2) paul (1) sean (1) strand (2) sue (1) tim (2) villantás (20) violet (1) zac (1) Címkefelhő

Kellemes karácsonyi ünnepeket

2012.12.24. 12:47 | Funny Hill | 5 komment

merry-xmas-site-and-naked-girls-13599_2_big_1356349609.jpg_683x1025

Újabb swinger élmény

2012.12.24. 12:28 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Visszatértünk a szállodába és átvedlettünk a marha elegánsból valami lazább és szexibbe, mert úgy terveztem, meglátogatjuk kedvenc swinger klubomat. Gondoltam Hanknek nagy sikere lesz, én meg újból nosztalgiázhatok egy kicsit. Taxit fogtunk, de nagy meglepetés ért. A hely bezárt, a helyén egy üzlet volt. Bosszúsan hívtam fel ismerősömet, hogy szokott-e még klubokba járni, és hogy melyiket tudja ajánlani? Késő volt már, de felvette a kagylót. Már nem járt ilyen helyekre, de megadott egy nevet és címet, amiről jókat hallott haverjaitól.

Címkék: gruppen gangbang hank csoportszex

Újból Franciaország

2012.12.24. 12:19 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Váratlanul ért Danny hívása. Egy régi cimborája üzleti úton van Franciaországban és sürgősen szüksége van megbízható tolmácsra. Mivel már régóta jól ismeri és tudja, hogy nagy csajozós, Danny felvetette, hogy megkérdez engem, ráérek-e? Így két legyet ütne egy csapásra. Megadta a fazon számát, én meg már hívtam is a részletek miatt.

Címkék: villantás exhibicionista felipe

A koncert

2012.12.24. 12:14 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Kapcsolatom Luc exférjemmel nagyon jó volt. Ő volt az a férfi az életemben, akibe igazán szerelmes voltam, s úgy tűnt újra fellángolt bennem a szerelem parazsa. Bár mindkettőnknek fájt Jana elvesztése, ez a régi-új kapcsolat sikerült feledtetni velünk a fájdalmat. És persze ezzel megszűnt a nyomás is, hogy Luc elhagyott miatta, de ezt megbeszéltük és teljesen igazat adtam volt férjemnek akkori döntésében. Otthonunk családias hangulata idilli környezetet biztosított. Megállapodásunk szerint semmi "nem normális" dolognak nem volt helye itt. Fantáziáim kiélésében Jake volt a partner, és szigorúan kettéválasztottuk a két kapcsolatot. Otthon normális családanya. A szexőrült ribanc énem itt tiltva volt. S ez így volt jó.

Címkék: tim villantás exhibicionista

A mozi

2012.12.24. 12:07 | Funny Hill | Szólj hozzá!

A következő héten jártam a várost megint, de nem sikerült ráakadnom sem a srácra, sem más mutogatósra. Igaz, csak napi pár órát szántam most erre. Támadt viszont egy ötletem. Szóltam J-Deenek, borotválja le farkát, mert holnap moziba megyünk.

Címkék: villantás exhibicionista jake j-dee

A másik oldal

2012.12.24. 12:00 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Válsághelyzetekben a régi, de igaz kötelékek megerősödnek. Luc természetesen hozzám költözött és nagyon kellemesen és békésen éreztük magunkat együtt. A gyerek is segített azon, hogy újra mint egy család legyünk együtt. Luc elfogadta, hogy két életet élek. Tudta, hogy lelkemnek a gyerek, ő és a család a fontos, hisz Luc volt mindig is az elsőszámú lelki társam. Tudta azonban azt is, hogy nem tudok és nem is akarok lemondani testem kívánalmairól. Ebben társam pedig Jake volt. A legegyszerűbb volt kettéválasztani ezeket. Egyrészt Luc és a család, másrészt Jake és a szex. Eleinte döcögősen, de aztán gördülékenyen ment minden. Korábbi problémáink Luc és köztem mind kicsapongó életem következménye volt. Most viszont, hogy előre rögzítettük a szabályokat és elfogadtuk azokat, kapcsolatunk idilli volt. Lelkileg is sokkal jobb volt így, mint hajdanán, mikor mindezt titkolnom kellett előtte. Most nyílt lapokkal játszottunk, Lucot nem érdekelte másik életem, én meg tudatosan és határozottan szétválasztottam őket. Szerelem és érzelmek: Luc; érzelemmentes szexuális fantáziák: Jake.

Címkék: villantás exhibicionista

Gyönyör és fájdalom

2012.12.24. 11:56 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Úgy egy héttel hazaérkezésem után Jake már meglehetősen türelmetlenül várta, hogy találkozzunk. Mindkettőnknek sok dolga volt, de már közelgett a nap. A bébiszitter egyetemista lánnyal, Kellyvel beszélgettünk a konyhában. Csengett a vezeték nélküli telefon, egy barátnőm volt az. Alig kezdtük el a csevejt, csengettek az ajtónál is.

Címkék: kelly villantás exhibicionista jake

Fekete Afrika 2

2012.12.24. 11:41 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Folytattuk utunkat Kaolackba. A forró afrikai levegő kedvemre volt: imádom a hőséget, imádom a napot. Ezúttal szintén nem hátra, Chris mellé, hanem az anyósülésre telepedtem le, s szinte azonnal pucérra vetkőztem. A napszemüveg (ami az erős napsütés miatt elengedhetetlen volt) volt az egyetlen dolog, ami "öltöztetett". Hátradöntöttem az ülést és kényelmesen elhelyezkedtem, vagyis — szokásomhoz híven — addig tártam szét combjaim, amíg az anatómiailag lehetséges. Ez a legprovokálóbb testhelyzet, amit egy nő felvehet. Én pedig, polgárpukkasztó lévén, imádtam ezt a pozitúrát. A sofőr srác benyomott valami afrikai popzenét — egész kellemes volt — és felszínes, de barátságos és olykor mulatságos beszélgetés közepette hagytuk hátunk mögött a nyüzsgő Fatickot.

Címkék: gruppen gangbang chris villantás exhibicionista csoportszex

Fekete Afrika

2012.12.24. 11:32 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Bobby hívott váratlanul, hogy mesélt rólam egy régi jóbarátjának, aki jelenleg a Peace Corpsnál dolgozik Senegalban, és igen érdeklődő volt. Mivel franciául is tudok, a nyelvismeretem is hasznos lenne, mert az ő francia tudása nem mindig elegendő. Megállapodtunk, hogy várom barátja hívását a részletekkel kapcsolatosan.

Címkék: chris villantás exhibicionista

Jelentkezők 2. nap

2012.12.24. 11:21 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Másnap már reggel megjött első vendégünk. Épp elkészültem a kávéval, így ő is kapott egy csészével. Melinda még ruhában volt, csakúgy mint én, de legalább tesztelhettük a kommunikációs készségeit. Kicsit izgatottnak tűnt, több magabiztosságra számítottam. Én általában jókedvű vagyok, Melinda is vidám csaj, de a srác visszafogott minket. Mikor a lényegre került a sor, inkább Melinda volt a kezdeményező. Mindhiába. A srác zavarban volt — állítólag miattam. Harmadik fél jelenlétében még nem csinálta. Ez pedig baj, hisz akkor alkalmatlan a feladatra. Nem is jött össze neki, én meg nem erőltettem.

Címkék: melinda zac csoportszex cathy