Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elke Metzger: Naplóm

Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Életem elmúlt négy évtizede alatt rengeteg – s ez nem túlzás – tapasztalatot szereztem a szex terén, s láttam az emberek hogyan viszonyulnak hozzá. Sokukat boldogtalanná tesz hiánya, másokat elállatiasít és elbutít szakadatlan hajszolása. A könyv elsősorban nőknek szól. A történetek nem biztos, hogy követendők, de tanulságként szolgálhatnak. Önkényesen válogatott sztorik kb. időrendben, főleg olyanok, amik jövőm és karrierem formálásában jelentős állomások voltak. Van még egy oka, hogy mindez most papírra kerül: az emberek többségének igen szegényes a fantáziája és szexuális élete monoton, unalmas, gépies, érzéketlen. Ezek az írások reményeim szerint felpezsdítik az átlagember szexuális életét, ízt, zamatot adva neki.

Friss topikok

  • medic-er: Akinek esetleg megvannak az 55 es 66 közötti reszek, illetve a 96 utaniak, kerlem jelentkezzen! Kö... (2016.08.29. 16:32) Kellemes karácsonyi ünnepeket
  • ocsikenek: szép... (2014.10.06. 10:31) Séta a parkban
  • Zooé: Patent enyit tudok hozzá fűzni www.megerintelek.com/masszazs-videok (2013.01.05. 23:22) Boulder City
  • Funny Hill: @Quantus: Igen, a többi is átkerül a blog.hu-ra. És néhány új is. (2012.11.06. 21:56) Jake és a kocsikázás

Címkék

bob (1) bobby (4) cathy (1) chris (2) cindy (1) craig (1) csoportszex (7) danny (3) exhibicionista (19) felipe (1) gangbang (4) greg (1) gruppen (8) hank (2) j-dee (2) jake (12) joe (1) kelly (1) melinda (6) nudista (1) park (2) paul (1) sean (1) strand (2) sue (1) tim (2) villantás (20) violet (1) zac (1) Címkefelhő

Jelentkezők 2. nap

2012.12.24. 11:21 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Másnap már reggel megjött első vendégünk. Épp elkészültem a kávéval, így ő is kapott egy csészével. Melinda még ruhában volt, csakúgy mint én, de legalább tesztelhettük a kommunikációs készségeit. Kicsit izgatottnak tűnt, több magabiztosságra számítottam. Én általában jókedvű vagyok, Melinda is vidám csaj, de a srác visszafogott minket. Mikor a lényegre került a sor, inkább Melinda volt a kezdeményező. Mindhiába. A srác zavarban volt — állítólag miattam. Harmadik fél jelenlétében még nem csinálta. Ez pedig baj, hisz akkor alkalmatlan a feladatra. Nem is jött össze neki, én meg nem erőltettem.

A következő srácot csak délutánra vártuk, így hát hazamentem, Melinda is. A délután folyamán felhívott, hogy elhozhatja-e egyik kedves barátnőjét, mert mesélt neki a tegnapiról és szeretne jelen lenni. Nem nagyon örültem az ötletnek, de most az egyszer kivételt tettem. "De ha probléma lesz vele, azonnal hazamegy" — ígértettem meg vele.

csupasz punciA lány igen szemrevaló volt. Legalábbis annak, aki szereti ezt a típust. Vékony lányka, hosszú, hullámos fekete hajjal, kék szemekkel, közepes mellekkel. Babaarca miatt fiatalabbnak tűnt 19 événél úgy 3-4 évvel. Csinosan öltözködött, bár amint átvedlett a bikinibe, ez már irreleváns volt. Alakja és bőre hibátlan, bal karján egy apró tetkóval. Nagyon jókedvű és vad csaj volt, kicsit mindig spicces, mert szerette a piát. Mindezek mellett Cathy nagyon butuska volt. Közöltem, beszéljük át a mai dolgokat, de már jött is a következő jelentekző, kicsit elnézte az órát és fél órával hamarabb érkezett. Beküldtem tusolni és a szobában vártuk, Cathy bikiniben, Melinda nadrágban és topless, én meg egy szál topban és alul csupaszon. Szépen festettünk, mi tagadás.

A srác húszéves volt, természetesen szép, izmos felsőtesttel - ez követelmény volt - rövid, barna haja volt és hatalmas barna szemei. Elmondása szerint versenyszerűen úszott, ennek volt valószínűleg köszönhető deltás alakja. Alsónadrágját visszahúzta tusolás után, így annak rejtekét még nem láthattuk. Leültettem velünk szemben és úgy 10-15 percig eltársalogtam vele, hogy némi képet kapjak intellektuális képességeiről is. Zac negyed részben mexikói volt, negyed részben skandináv és fele részben amerikai. Tíz éve költöztek szüleivel Los Angelesbe ha jól emlékszem New Yorkból. Verbális képességei átlagosak voltak, kellemesen mosolygott hozzá, teste kifogástalan. Ideje volt a lényegre térni.

Magamhoz intettem. Megállt előttem, én meg a fotelban ülve először az alsónadrágon keresztül maszíroztam dudorát, majd óvatosan kihámoztam belőle folyamatosan duzzadó farkát. Szőrét rövidre nyírta, heréjén teljesen kopaszra. Kézijátékom meghozta gyümölcsét és egy kőkemény, de nem túl hosszú, tán 16 centis fasz meredt elénk. Alsónadrágját ledobta magáról és Melinda felé intettem. Meglepetésemre azonban Cathy egy "Oh my God!" (Ó, Istenem!) felkiáltással közbelépett és leguggolva azonban tövig bekapta a farkat és óriási étvággyal habzsolni kezdte. Összenéztünk Melindával. Láttam, ezen azért ő is meglepődött.

"Cathy!" - szóltam, de már későn. Zac telelőtte torkát.

"Aztakurva!" - kiáltott fel Zac nevetve. "Ez kurva jó volt!"

Kérdőn néztem Cathyre.

"Bocsi" - mondta vihogva mentegetőzve. "Imádom a szép faszt:"

fasz szopás sperma

Meglehetősen felbosszantott a dolog. Zacet lefektettem a kanapéra és kezelésbe vettem. Melinda pucérra vetkőzött és pináját Zac arca főlé tartva nyalatta magát, miközben én komótosan szoptam a löttyedt farkat. Igyekeztünk, hogy megint kemény legyen. Most legalább kiderül, hogy hány menetet bír, de mindenképpen dühös voltam Cathyre. A farok egyébként kimondottan ízletes volt és egész gyorsan reagált. Öt perc elteltével kezdtem érezni, ahogy újra megdagad. Mikor teljesen kemény lett, beleültettem Melindát. Néztük, ahogy ütemesen keféli a szőke lányt. Váratlanul megragadta fenekemet és magához húzott. Megértettem mit akar: én is föléje tartottam puncim és hagytam, hogy mély nyelvcsapásai orgazmusközeli állapothoz juttassanak. Akkor leszálltam róla, mert még nem akartam elmenni, Melinda viszont hangos nyögések közepette élvezett el. Megragadtam farkát, hogy befejezzem az aktust, de Cathyre mutatott, hogy őt is meg akarja baszni.

"Oké, csináld."

Cathy már le is kapta bikinialsóját, Zac ledöntötte a kanapéra és keményen döngölte. Ez a menet nem tartott sokáig, egy perc elteltével már láttam közeleg a vég, és gyorsan kirántottam a faszt Cathyből. Épp az utolsó pillanatban, mert spermája azonnal elárasztotta a lány hasát.

"Ezt ne csináld!" - förmedtem rá Zacre. "Mindig kérdezd meg hová lőjjed! És nézz rá!" - biccentettem Cathyre. "Ő még nem ment el. Neked az a feladatod, hogy őt eljuttasd az élvezetig. Ne magadra gondolj, hanem rá! Te csak akkor mehetsz el, ha már ő elment."

"Oké, bocs" - válaszolta megszeppenve Zac.

"Mehetsz."

Értetlenül nézett körbe. Látta rajtam, hogy dühös vagyok.

"Lányok!" - szóltam a lihegő lányokra. "Zuhany!"

Zac felöltözött és kérdőn nézett rám az ajtóban. Továbbra is morcos voltam. Láthatóan nem értette a dolgot és kissé nevetve mutatott felsőtestére.

"De hát..." - kezdte.

"Nézd, Zac" - vágta közbe. "Itt most nagy a verseny. Mindenkinek van olyan szép teste, mint neked. A farkad finom, de kicsi. Jól kefélsz, de csak magadra gondolsz."

Láttam rajta, komolyan elgondolkodik.

"Egy hét múlva hívj, hogy mi a döntésem."

Becsuktam az ajtót és ledőltem a kanapéra. Keménynek kellett lennem, mert nem bőghettem le az ügyfelek előtt. És első az ügyfél, ha minden kötél szakad, akkor is.

Kijöttek a lányok a zuhany alól. Cathyt is rendesen ledorgáltam. Sajnálkozott, hogy magánakcióba kezdett, de imád szopni.

"Itt az van, amit én mondok. Szophatsz, de csak akkor, ha én rábólintottam. Annyi faszt fogsz leszopni, amennyit elképzelni nem tudsz, de csak akkor, ha mindent úgy teszel, ahogy mondom."

Melindat leküldtem a boltba és csevegésre invitáltam a másik lányt. A beszélgetésünk közben kifaggattam Cathyt szexuális tapasztalatairól. Azt láttam, hogy nagyon ügyesen bánik a szájával. Kiderült azonban, hogy eddig mindösszesen nyolc sráccal volt szexuális kapcsolata, azokat viszont - elmondása szerint - minden adódó alkalommal lecumizta. Suliban, parkban, kocsiban, moziban, házibulin, nyilvános wc-ben, volt amelyiket haverjai előtt is. Első barátjával ugyan soha nem keféltek, viszont legalább száz alkalommal leszopta. Ez valahogy elég volt a srácnak, Cathy meg akkor még nem akarta elveszteni szüzességét. Tapasztalata ugyan volt tehát, viszont véleményem szerint legalább harminc különböző farkat kell nagyon közelről megismerni ahhoz, hogy minden szituációban helyt állhasson egy nő - legalábbis ami rajta múlik. Az ingerlések, az ingerekre kapott reakciók, azok dinamizmusa, ritmusa, intenzitása ugyanis különbözhet. Akad, amelyiket kizárólag a makk intenzív ingerlése állítja fel, másikat a herék gyengéd nyalogatása is azonnal felállít. Egyik folyamatos inger nélkül lelankad egy perc alatt, a másik negyed órán át is áll, mint a cövek. A nőnek minden helyzetet fel kell ismernie és alkalmazkodnia kell hozzá.

Visszaért Melinda. Fél óra múlva vártuk a következő jelentkezőt, de nem jött. A negyedik egy szolibarna testépítő srác volt, 22 éves. Megbeszélésünk alapján Cathy vette kezelésbe a lankadt farkat, de csak óvatosan és csak addig, míg fel nem állítja. Eztán következett Linda, akit elég bénán kúrogatott a srác. Zavarban volt ő is, mint az reggeli jelentkező, le is lohadt fütyköse közben. Bocsánatot kért Lindától, de ez sajnos nem mentette meg. Cathy kapott még egy esélyt és lám, helyt is állt, bikinifelsőjén landolt a srác spermája.

meztelen csaj pucér bige

A srácok azt hiszik, olyan könnyű helyt állni ilyen helyzetben, pedig egyáltalán nem. Biztos vagyok benne, hogy azok, akik eddig felsültek, mind derekasan hely álltak volna, ha csak egyikünk van jelen. Én viszont igazi kefélőgépeket kerestem, akik szemérmesség nélkül szétkefélik ügyfeleimet szokatlan szituációkban is. Én tisztában voltam vele, hogy ez kemény feladat.

Ötödik, egyben utolsó vendégünk mindannyiunkat meglepett. Amikor Cathy bekísérte a hatvanas, pocakos, kopaszodó férfit, nem értettük a dolgot. Ő meglehetősen jókedélyű volt, kellemesen udvarias is, egyébként humorával azonnal levett a lábunkról. Élvezte a szituációt: Cathy továbbra is bikiniben, Melinda és én viszont teljesen pucérok voltunk. Hogy is került ide ez a fickó? Jelentkezéskor egy, az internetről letöltött izmos srác fotóit küldte el Jake-nek, aki a fotók alapján persze elfogadta a jelentkezést és megírta az időpontot. Ha esetlen lett volna, azonnal elküldöm, de talpraesettsége, humora és kedvessége megtette hatását. Még ajándékot is hozott nekünk, egy üveg Martinit és egy hatalmas tábla csokoládét!

puncinyalásFáradtak voltunk már így a nap vége felé és jólesett ez a levezetése. Elhevertünk a kanapén, iszogattunk, csokoládét zabáltunk, miközben a pasas élvezte meztelen jelenlétünket, simogatta testünket, s közben elárasztott minket élvezetes humorával. Még Cathy is ledobta bikinijét - most láttam csak meg én is teljesen meztelenül. Szép melle volt. Kicsit mindannyian becsíptünk. Én váratlanul lehúztam sliccét, kigomboltam nadrágját és kihalásztam farkát. Néhány kézmozdulat után már szoptam is. A pasas Melinda mellét kapta szájába. Zachez képest mint a lassított felvétel, úgy mentek a történések, viszont sokkal több szenvedéllyel és odafigyeléssel. A szopásba hamar bekapcsolódott Cathy is, akinek még idős férfival nem volt dolga. Nemsokára felnyársalta Melindát, majd engem, s végül Cathyt is felpróbálta dákójára az öregember. Linda el is élvezett, de ő sem bírta sokáig és Cathy szájába ürítette spermáját. Bírtam benne, hogy minket sem hagyott cserben és olyan nyalásban volt részünk, hogy még én is meglepődtem.

Megköszönte a lehetőséget és elbúcsúztunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://elkemetzger.blog.hu/api/trackback/id/tr914979864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: melinda zac csoportszex cathy