Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elke Metzger: Naplóm

Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Életem elmúlt négy évtizede alatt rengeteg – s ez nem túlzás – tapasztalatot szereztem a szex terén, s láttam az emberek hogyan viszonyulnak hozzá. Sokukat boldogtalanná tesz hiánya, másokat elállatiasít és elbutít szakadatlan hajszolása. A könyv elsősorban nőknek szól. A történetek nem biztos, hogy követendők, de tanulságként szolgálhatnak. Önkényesen válogatott sztorik kb. időrendben, főleg olyanok, amik jövőm és karrierem formálásában jelentős állomások voltak. Van még egy oka, hogy mindez most papírra kerül: az emberek többségének igen szegényes a fantáziája és szexuális élete monoton, unalmas, gépies, érzéketlen. Ezek az írások reményeim szerint felpezsdítik az átlagember szexuális életét, ízt, zamatot adva neki.

Friss topikok

  • medic-er: Akinek esetleg megvannak az 55 es 66 közötti reszek, illetve a 96 utaniak, kerlem jelentkezzen! Kö... (2016.08.29. 16:32) Kellemes karácsonyi ünnepeket
  • ocsikenek: szép... (2014.10.06. 10:31) Séta a parkban
  • Zooé: Patent enyit tudok hozzá fűzni www.megerintelek.com/masszazs-videok (2013.01.05. 23:22) Boulder City
  • Funny Hill: @Quantus: Igen, a többi is átkerül a blog.hu-ra. És néhány új is. (2012.11.06. 21:56) Jake és a kocsikázás

Címkék

bob (1) bobby (4) cathy (1) chris (2) cindy (1) craig (1) csoportszex (7) danny (3) exhibicionista (19) felipe (1) gangbang (4) greg (1) gruppen (8) hank (2) j-dee (2) jake (12) joe (1) kelly (1) melinda (6) nudista (1) park (2) paul (1) sean (1) strand (2) sue (1) tim (2) villantás (20) violet (1) zac (1) Címkefelhő

Gyönyör és fájdalom

2012.12.24. 11:56 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Úgy egy héttel hazaérkezésem után Jake már meglehetősen türelmetlenül várta, hogy találkozzunk. Mindkettőnknek sok dolga volt, de már közelgett a nap. A bébiszitter egyetemista lánnyal, Kellyvel beszélgettünk a konyhában. Csengett a vezeték nélküli telefon, egy barátnőm volt az. Alig kezdtük el a csevejt, csengettek az ajtónál is.

"Hát ez meg ki lehet?" — gondoltam magamban.

Kinyitottam, s egy pizzafutár állt ott. Én nem is rendeltem pizzát, de gondoltam biztos Kelly volt az. Behívtam a srácot. A telefonban a türelmetln barátnőm, a másik fülemben a pizzafutár, én meg hirtelen nem találtam a pénztárcámat. Szólni akartam Kellynek, hogy intézze el a srácot, de ő meg közben elment ruhát mosni.

"Egy pillanat" — szóltam kissé szétszórtan a vigyorgó tinédzsernek.

punci villantásMit vigyorog? Hoppá. Csak egy ujjatlan felső volt rajtam, ami köldökömig ért, alatta borostás puncim teljesen szabadon. Mivel én otthon szinte soha nem öltözöm fel rendesen, sőt sokszor teljesen pucéron vagyok, ez volt a természetes számomra. Kelly is megszokta már a hosszú idő alatt és egyáltalán nem zavartatta magát. Ismeretlen vendég meg oly ritkán jött, hogy arra külön fel kellett mindig készülnöm. Kicsit váratlanul ért hát a dolog, de mivel már egy hete semmi izgalomban nem volt részem, úgy éreztem kapóra jött. Úgyis látta már, most nincs értelme takargatni. Fülemben még mindig szakadatlan nyomta a szöveget barátnőm, így nehezen is koncentráltam a keresésre. Mászkáltam fel s alá, míg végre megpillantottam a tárcám.

"Megvan!" — fordultam a sráchoz mosolyogva és felmutatva tárcámat.

Visszamosolygott és lenézett újból puncimra.

A csaj nyomta a dumát tovább. Intettem a srácnak, üljön le az asztalhoz addig is. Letette a pizzát az asztalra és leült, továbbra is ámulkodva. Én is odaléptem és kb. egy méterre előtte álldogálva unottan társalogtam a barátnőmmel a telefon túlsó végén. Közben figyeltem, ahogy a srác a fejével közel egymagasságban lévő puncimon legelteti szemét. Szuper!

Hirtelen találkozott pillantásunk. Zavarban volt szegény, már mikor megérkezett, láttam elvörösödni, s arcpírja nem sokkal fakult azóta sem. Mosolygott, de amolyan kedves zavart mosoly volt. Most jött el az én pillanatom. Hirtelen lenéztem és eltakartam puncimat, mintha most venném csak észre hiányos öltözetemet. Sikerült elvörösödnöm is.

"Ó, bocsánat... én nem is tudtam..." — próbáltam mentegetőzni, s annyira meggyőző lehettem, hogy a srác teljesen rákvörös lett.

Végülis az alapszituáció igaz is volt. Otthon voltam félig csupaszon, mikor váratlanul megjelent. És valóban el kellett telnie egy kis időnek, míg észrevettem a dolgot.

Leültem mellé egy székre én is, gondosan takarva lábamközét. További pár perc után végre befejeztük a telefonálást.

"Bocs, nagyon sokat beszél" — mentegetőztem. "Mennyi is lesz?"

"A pizza és kóla 15 dollár lesz, asszonyom" — közölte félénken.

A kezemet most viszont el kellett vennem onnan, hogy fizetni tudjak, s így puncim megint láthatóvá vált. Átnyújtottam a pénzt. Mosolyogva átvette és kikísértem.

Ugyan nem az első pizzafutáros élményem volt ez, de - talán épp azért, mert eredetileg valóban megfeledkeztem fedetlenségemről — a rövid idő ellenére is egy nagyon kellemes emlék. Ezen felbúzdulva pedig rendszeresen eljátszottam ezt a színdarabot, szinte megszállottja lettem. Legtöbbször Jake házában, de néha otthon is. Egy év leforgása alatt legalább ötvenszer. Mivel a változatosságot kedvelem, ezért igyekeztünk mindig más helyről rendelni, az sem volt baj, ha messziről, kifizettük a plusz díjat is, de nem mindig sikerült sajnos, voltak már ismerős kihordók. Ha csak lehetett ezt az alapsztorit adtam elő, ha ismerős srác volt, akkor már többet mutattam, hisz másodszor már nem hihető, hogy mindez a véletlen műve. Ilyenkor teljesen pucéron fogadtam őket. Igyekeztem mindig elhúzni az időt, a "nem találom a tárcámat" duma elsőre mindig bejön, de aztán más indokot kell rá találni. Viszont nem csak pizzát rendeltünk íly módon, hanem kínait is, mexikóit is. Többször is megesett, hogy egy este 2 különféle helyről rendeltünk (pl. pizzát Jake-nek, kínait nekem), hogy minél többször kihasználhassam a lehetőséget.

meztelen pizzafutárMég ha mindketten pizzát is ettünk, akkor is előfordult, hogy két különböző helyről rendeltünk, hogy két srácnak is feledhetetlen élményt nyújthassak. No és persze magamnak, mert eszementen élveztem! Szex soha nem lett belőle, mert ez nem is arról szól. Nagyon egyszerű és nagyon ártalmatlan móka ez, de mint oly sokszor, itt is megállja a helyét a mondás, hogy az egyszerű is lehet nagyszerű. Baromira élveztem, minden egyes alkalommal. Az izgalom és gyönyör különleges egyvelegét nyújtotta számomra. Változatosság: minden futár kicsit másképp reagált, a "visszatérők" is másképp, mint elsőre. Spontaneitás: a reakciókra nekem is azonnal reagálnom kellett valahogy, ami szerfelett mókás szituációkat eredményezett. Mindezt (szinte) mindig új, ismeretlen emberek előtt, úgy, hogy csupán az utolsó pillanatban, az ablakon kilesve tudtam meg, kivel is van dolgom. Ekkor vettem észre, ha például járt már nálunk az illető, s ilyenkor általában teljesen pucérra vetkőztem még ajtónyitás előtt. Az egész tehát a nyilvános meztelenkedésre emlékeztetett, de mindez az otthon biztonságában valósult meg. És ami még nagyon tetszett benne: bármikor, évszaktól, napszaktól, időjárástól függetlenül, amikor megéheztünk egy kis izgalomra, tárcsáztam a számot és 10 perc múlva házhozjött az izgalom. Változatos, spontán, biztonságos és kényelmes izgalom.

Szóltam Kellynek, hogy megjött a pizzája.

Megint csörgött a telefon. Jake volt az. Megbeszéltük, hogy átugrik. Kelly szeme felcsillant (rá volt izgulva Jake-re rendesen).

Kelly megkajált én meg rendezgettem dolgaimat. Tán egy óra múlva érkezett meg Jake. Kelly nyitott neki ajtót, s mikor bejöttek a nappaliba, akkor tűnt csak fel, hogy Kelly átöltözött egy igencsak átlátszó topba. Mellei gyönyörűen látszottak. Nocsak, Kelly.

Jake átölelt és megragadta csupasz fenekem. Lehevertünk a kanapéra és benyomtam valami halk zenét. Megkértem Kellyt csináljon nekünk kávét. Mire lefőtt a fekete, Jake már puncimat nyalta. Kelly leült mellénk és lassan kortyolgattuk az isteni olasz kávét. Kelly szeretett nézni minket szex közben. Csatlakozni is szeretett volna, de azt nem engedtem. A kellemes nyalás után Jake teljesen csupaszra vetkőzött Kelly legnagyobb örömére és farkát mélyen letolta számba. Lassan, komótosan szoptam. Az andalító zene pont megfelelt a hangulatnak. Időnként kortyoltam egyet-kettőt a kávéból, majd folytattam a szopogatást. Kelly félrehúzta bugyiját és kopasz puncijával játszott, miközben szemei mereven figyelték Jake farkát. Jake felgyorsított és arcomra élvezett. Kelly is elment halkan, legalábbis úgy tűnt nekem. Csak én nem. Jake szerencsére visszatért a nyaláshoz. Már közel jártam, mikor megszólalt a telefon. Kelly ugrott, majd közölte: Juliette az.

"Juliette!" — kiáltottam fel csodálkozva. Kedvenc barátnőmmel már legalább fél éve nem beszéltem.

Átvettem a telefont és félrevonultam a konyhába. Örömöm nem tartott sokáig. Nagyon szomorú volt a hangja.

"Jananak balesete volt. Elütötte egy autó. Ma reggel meghalt az intenzíven."

Jana a volt férjem, Luc kedvese volt, korábban közös szeretőnk. Megrendített a hír. Juliette elmondta, Luc teljesen maga alatt van, nem tudta még feldolgozni a történteket.

Azonnal hívtam exemet. Szegényt borzasztóan megviselte Jana elvesztése. Viszonylag ritkán beszéltem Luckel, de most a nagy fájdalom valahogy összerántott minket és órák hosszat beszélgettünk. Korábban nagyon szerettük egymást, személyiségünk sokban tökéletesen összeillett, csupán pár dologban voltunk teljesen különbözők. Jólesett, hogy kibeszéltük közös fájdalmunkat.

 

------------------0----------------------

 

A következő pár napban magam is félrevonultam, otthonról sem mozdultam ki. Luc minden nap hívott, néha többször is és igazán jókat beszélgettünk. A beszélgetések megkönnyítették szívét és ismét közel hozott minket.

Egy hét múlva kezdődtek a már említett rendszeres pizzarendelések, főleg Jake-nél. Ezeket leszámítva szexuáls életem a következő egy hónapban erősen visszaesett, csupán Jake hatolt belém időnként. Kapcsolatom Luckel viszont egyre erősödött. Napi szinten tartottuk a kapcsolatot. Meg is beszéltük, hogy átugrik Amerikába és meglátogat.

A bejegyzés trackback címe:

https://elkemetzger.blog.hu/api/trackback/id/tr184979920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: kelly villantás exhibicionista jake