Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elke Metzger: Naplóm

Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Életem elmúlt négy évtizede alatt rengeteg – s ez nem túlzás – tapasztalatot szereztem a szex terén, s láttam az emberek hogyan viszonyulnak hozzá. Sokukat boldogtalanná tesz hiánya, másokat elállatiasít és elbutít szakadatlan hajszolása. A könyv elsősorban nőknek szól. A történetek nem biztos, hogy követendők, de tanulságként szolgálhatnak. Önkényesen válogatott sztorik kb. időrendben, főleg olyanok, amik jövőm és karrierem formálásában jelentős állomások voltak. Van még egy oka, hogy mindez most papírra kerül: az emberek többségének igen szegényes a fantáziája és szexuális élete monoton, unalmas, gépies, érzéketlen. Ezek az írások reményeim szerint felpezsdítik az átlagember szexuális életét, ízt, zamatot adva neki.

Friss topikok

  • araginno: Hát nem is tudom.Én végig olvastam az egészet,tehát az összes blog bejegyzést.Azt írja a blog író,... (2020.09.15. 21:01) Újabb swinger élmény
  • medic-er: Akinek esetleg megvannak az 55 es 66 közötti reszek, illetve a 96 utaniak, kerlem jelentkezzen! Kö... (2016.08.29. 16:32) Kellemes karácsonyi ünnepeket
  • ocsikenek: szép... (2014.10.06. 10:31) Séta a parkban
  • Zooé: Patent enyit tudok hozzá fűzni www.megerintelek.com/masszazs-videok (2013.01.05. 23:22) Boulder City
  • Funny Hill: @Quantus: Igen, a többi is átkerül a blog.hu-ra. És néhány új is. (2012.11.06. 21:56) Jake és a kocsikázás

Címkék

bob (1) bobby (4) cathy (1) chris (2) cindy (1) craig (1) csoportszex (7) danny (3) exhibicionista (19) felipe (1) gangbang (4) greg (1) gruppen (8) hank (2) j-dee (2) jake (12) joe (1) kelly (1) melinda (6) nudista (1) park (2) paul (1) sean (1) strand (2) sue (1) tim (2) villantás (20) violet (1) zac (1) Címkefelhő

A maja riviéra 3: Cozumel, Tulum

2012.12.20. 16:02 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Másnap komppal átugrottunk a közeli Cozumel szigetre, hogy kielégítsük Bob búvárkodás utáni vágyát. Engem nem különösebben izgatott a dolog, de végülis ő a főnök. Bob ügyesen mindent lerendezett a búvároktató céggel, kaptunk teljes felszerelést, ruhát, lámpát stb. Egy hatfős csoporttal vittek ki minket a csónakban, oktatóval. Természetesen kezdők voltunk, igaz, Bob már részt vett ilyeneken Floridában, de ő is kezdőnek számított.

Klassz volt a kis csapat. Egy fiatal, 20-25 éves pár New Yorkból, és két 18 és 21 éves srác Los Angelesből, rajtunk kívül. Az oktató negyvenes éveiben járt. Mind nagyon szimpatikusak voltak, hamar megtaláltuk a közös hangot. Beszámoltunk egymásnak a turisztikai élményekről, mit hol érdemes megnézni, hol lehet jókat partizni.

Mikor megérkeztünk a megfelelő helyre, felvettük a wetsuitokat, a ruhát, ami melegen tartott minket. Én levettem a blúzt és a miniszoknyát, majd felhúztam a testhez simuló védőruhát. Közben egy ideig látták csupasz testemet, de ez engem nem zavart — és láthatóan őket sem. A víz alatti élet látványa leírhatatlan, főleg, ha a lámpával megvilágítva előjönek a színek. Meglepő, csodálatos, ámulatba ejtő. A következő merüléskor megkérdeztem kedves oktatónkat, nem merülhetnék-e meztelenül? A választ nem is vártam meg, húztam is le a wetsuitot. Közölte velem, valószínűleg fázni fogok, mert hideg a víz a ruha nélkül, de bevállaltam. Valóban hideg volt, eleinte reszkettem is, de hamar megszoktam. Az érzés teljesen más volt. A testem minden egyes négyzetcentiméterén éreztem a víz alatti életet, a halakat, növényeket, az áramlatokat, a cirógatást. Mintha az embernek hirtelen három szeme lenne.

meztelen búvár

Órákat töltöttünk el. A merülések között pihenőket tartottunk, hisz mindannyian nagyon kezdők voltunk. Továbbra is csupasz maradtam, s jóleső érzéssel töltött el a barátságos tekintetek szüntelen áradata. Hosszasan lehetne mesélni a víz alatti élményekről, de nem untatom ezzel az olvasót.

A fárasztó és egyben csodás merülések után egy kis tequilával kínált meg az oktatónk. Kellemes beszélgetéssel töltöttük a visszautat, s csak a part közelében öltöztem újra fel, addig élveztem a pucér testemet szüntelen fürkésző tekinteteket. Fel a blúzt, majd a miniszoknyát, majd egy-két spricc az Estée Lauder parfümből és kész is voltam. Búcsúzáskor az egyik srác különösebb feltűnés nélkül félrehívott és elkérte telefonszámomat. A szálláshely számát adta meg és otthoni, kaliforniai számomat is. Szimpatikus volt, hátha lesz belőle valami. Kérdezte, meddig maradunk és mit tervezünk, de erre nem tudtam konkrétan felelni.

Bobbal beültünk Cozumelben egy belvárosi étkezdébe. Kis hely volt, láthatóan a helyiek számára, helyi ételekkel. Leültünk az egyik asztalhoz és rendeltünk. Én egy szenzációs, zöldséges burritot, Bob tacot, és hozzá helyi sört, Coronat. A csípős burritotól jó melegem lett és amúgyis meleg volt az idő. Kigomboltam blúzom pár gombját, de rövid habozás után végig kigomboltam. Melleim még azért fedve maradtak, de Bob szerint marha szexis voltam barnára sült, csillogó mellkasommal. Nem volt megfelelő a hely villantáshoz, túl rossz helyen volt az asztalunk, kihívóan levetkőzni meg nem akartam, elvégre Mexikóban elég vallásosak az emberek és nem valószínű, hogy olyan pozitívan fogadják az ilyesmit, mint Európában vagy nálunk Californiában. Csendben elfogyasztottuk hát a késői ebédet.

Felálltam és a toalett felé vettem az irányt. Két üres asztal után két középkorú férfi iszogatta a sörét, mellettük sétáltam el. Gondolom ők is egyetértettek Bobbal a szexis mellkasommal kapcsolatban, mivel jól megnézték kigombolt blúzomat. Rájuk mosolyogtam és beléptem a mellékhelyiségbe. A mexikói WC-k általában elég mocskosak, ez sem volt kivétel. Ugyan Párizsban többször előfordult, hogy a mellékhelyiségben szexeltem, főleg leszbikus vágyaimat elégítettem ki ilyenkor, de itt hányingerem támadt. Erről jut eszembe, biszexuális lévén, túlságosan elhanyagoltam leszbikus vágyaimat. Elvégeztem dolgomat és megindultam visszafelé.

Az asztalukhoz közelítve megint megnéztek és mosolyogtak. Némi habozás után odaléptem hozzájuk és megszólítottam őket — ha már ők nem tették.

punci villantás"Buenos días señores!" Kezdtem, majd felettébb tört spanyolsággal próbáltam megtudakolni egy s mást. Leginkább, hogy turistaként hol érdemes szétnézni. Eközben, föléjük hajolva, végig kigombolt blúzom alól kibukkanó egy-egy cickóm teljes szépségében előttük virított. Zavartan, de továbbra is mosolyogva, barátságosan, segítőkészen próbáltuk megérteni egymást.

"Leülhetek?" — kérdeztem.

Bólintottak, s helyet foglaltam asztaluknál. Igyekeztem úgy ülni, hogy egyik mellem mindig kilógjon, s legnagyobb örömükre miniszoknyám is felcsúszott, így puncimat is megnézhették. Istenem, hogy imádom ezt! Örömöm határtalan volt. Intettem Bobnak, ő is csatlakozzon közénk, át is ült az asztalhoz.

Nagyon kellemes volt a beszélgetés. Bob jobban tudott nálam spanyolul, így gördülékenyebb volt az eszmecsere. Cozumelben és környékén semmit nem tudtak ajánlani, egyébként meg a szokásos helyeket sorolták: Cancun, Chichen Itza, Xelha, Tulum, Xcaret. Bob blúzom alatt benyúlva sűrűn simogatta hátamat, miközben bal mellem teljesen szabadon. Beszélgetőtársaink is szemmel láthatóan megnyugodtak, hogy "barátom" sem bánja kitárulkozásom. Meghívtak minket egy kávéra, amit nagy örömmel elfogadtunk. Combjaim idővel teljesen szétnyíltak és hosszú ajkaim nevetve csillogtak a gyér megvilágításban. A finom nedűt kortyolgatva még legalább félórát beszélgettünk így, borzasztó kellemes élmény volt. Megigazítottam miniszoknyám és begomboltam blúzom. Búcsút vettünk.

"Muchas gracias señores" — hajoltam oda hozzájuk egy-egy puszi erejéig. Ők is megköszönték a kellemes csevegést. Leléptünk.

Visszasétátunk az autóhoz, hogy átkompozzunk Carmenbe.

"Elképesztő vagy!" — mondta Bob hazafelé, nevetve.

"Tudom" — feleltem mosolyogva.

"Mindig meglepsz... És nagyon bátor vagy... És mindig felizgatsz."

"Fő a változatosság és a spontaneitás" — mondtam. "Kell egy kis izgalom az életbe."

"Emlékezetessé tetted a napot számukra, az biztos" — folytatta. "Veled még az életet is többre értékeli az ember" — mondta nevetve.

Nem tudom mennyire gondolta komolyan, de jólesett.

 

----------oOo----------

 

Épp a szobában pihentünk, mikor csengett a telefon. Az amerikai srác volt, a reggeli búvárkodásból. Matt. Haverja Kevin. Nocsak. Nagyon rámenős. Érdeklődött, hogy van-e valami programunk ma estére, mert ha nem, akkor meghívna hozzájuk. Egy cabanat bérelnek Tulumban, azt mondja szenzációs a környék, meg kell néznünk. Bobbynak nem volt más ötlete, így hát elfogadtuk a meghívást.

"Bobby, valószínűleg meg akarnak majd dugni. Nincs ellenedre?" — kérdeztem. "Én is erre számítok. Maj meglátjuk mi lesz. Ha úgy gondolod, bírod, akkor részemről rendben."

"Bírom-e?" — mosolyogtam. "Majd meglátjuk."

Mikor megkérdeztem, élvezi-e, ahogy másokkal lát, a válasz cseppet sem volt meglepő: nagyon, mert olyan, mintha egy profi erotikus filmet nézne, csak sokkal jobb, mert interaktív. Bármikor beléphet, kiszállhat, utasíthat, ha akar. Ez az óriási előnye annak, hogy érzelmileg nem kötődünk egymáshoz. Ugyanezt a választ adta Jake is, sőt anno Doug és Pierre is! Úgy tűnik, én egy "interaktív pornófilm vagyok".

punci bugyi nélkülBepattantunk a kocsiba és lehajtottunk Tulumba. Pálmafák, fehér homokos tengerpart — és azok a csinos cabanák! Csinosan, ízlésesen kivitelezett kis vityillók, közvetlenül a part mentén. Roppant hangulatosak voltak.

Az útbaigazítás alapján próbáltuk megtalálni a srácokat. Egy dekoratív, ujjatlan Chanel felső volt rajtam, félig átlátszó anyagból, mély dekoltázssal. Ez épp köldökömig ért. Még miniszoknyát sem húztam. Egy Chanel top és Estée Lauder parfüm — és kész a nő. Más nem is kell. Bobby szerint őrülten szexi voltam.

És meg is láttuk a srácokat az egyik kunyhó előtt üldögélve, iszogatva. Barátságosan üdvözöltek és rögtön meg is kínáltak sörrel. Letelepedtünk mi is a kerti asztal köré és a lemenő nap fényében csevegtünk, jókat nevettünk. Átlátszó felsőben és széttárt, csupasz puncival üldögélve gyorsan csúsztak a sörök. Már a harmadikat pusztítottam. A cigi is előkerült. A srácok sortban voltak, de meztelen felsőtestük engem is izgalomba hozott. Bobby bal combomat simogatta szakadatlan, időnként egész puncimig felkalandozott keze. A beszélgetés témája nagyon vegyes volt, de leginkább mégis talán a búvárélményeink domináltak.

Matt, a fiatalabb, 18 éves srác felvetette, miért nem teszünk egy sétát a parton? Már elég sötét volt, de egy holdfényes tengerparti séta ötlete mindannyiunknak tetszett.

Romantika a tetőfokán. Nem mi voltunk az egyetlenek, akiknek ez eszükbe jutott. Végig a parton lehetett látni egy-két romantikázó párt kéz a kézben. A séta alkalmat adott Mattnek is, hogy csupasz fenekemet markolássza, amit én széles mosollyal nyugtáztam. Kevin félénkebb volt, de nem akartam erőltetni a dolgot, ezért csak Bobby és Matt tapizott folyamatosan.

gruppen szex csoportszex baszásMikor visszatértünk a kunyhóhoz, én azonnal levettem a felsőt és immár teljesen csupaszon bevetettem magama az ágyba. Bob is ledobta ruháit és puncimnak esett. Matt először meglepődött, de pár perc múlva már ő is meztelenül feküdt mellettem és melleimet nyalogatta. Aztán Bob belémhatolt, és végre előkerült Matt borotvált farka. A fiatal hús igen ízletes volt, szép formás, kemény és remegő dákója többször majdnem elsült, alig győztem elszorítani. Kevin is felbátorodott és másik oldalamról támadt rám. Szeretem a három férfis felállást. Ez még pont kezelhető mennyiség, senkit nem kell megvárakoztatni, és ennyi izgalomra szükségem is van. Kivételt képeznek persze az olyan szuperbikák, mint pl. Jake, aki önmaga több férfival felér. De a nagy átlagot tekintve a három az optimális számomra.

A két fiatal srác Bobhoz képest messze tapasztalatlanabb volt, de ezt én még élveztem is. Nem kapkodtuk el, hanem igyekeztem minél hosszabbra nyújtani a szeánszot. Sokféle pozitúrát megmutattam nekik, de legjobban a szendvicset kedveltük. Két menetet csináltunk végig, magjukat arcomra és mellemre vertem. Egy cigi után elmentünk zuhanyozni és ledőltünk.

 

----------oOo----------

 

Elég rosszul aludtam, mert kényelmetlen volt az ágy. Felkeltem hát hajnalban és kiültem a teraszra elszívni egy cigit. Felettébb békés volt a környék, csak a távolban hallatszott valami diszkózene mély basszusainak tompa dübörgése. Felkeltem az asztaltól, hogy tegyek egy sétát a parton. A szomszédos kunyhók is mind csendesek voltak, bizonyára aludt még mindenki. Kivéve az utolsó kunyhót, ahol egy középkorú szőke nő üldögélt a tengert szemlélve. Jó reggelt kívántunk, miközben végignézett csupasz testemen. Jólesett így szabadon sétálni. A parton is szinte csak a víz halk csobbanása volt hallható, ahogy a szárazföldnek ütközött. A távolban egy-két fürdőző már szintén korán kezdte a napot. Bevetettem magam a vízbe. Hideg volt, de írtó jólesett. A fejem is kitisztult a tegnapi sörök és cigaretták nyomása alól.

Reszketve sétáltam vissza. A hosszúhajú szőke mosolyogva nézett, ahogy közeledtem.

"Hideg a víz?" — szólt felém angolul.

Megálltam asztalánál és kifacsartam hajamból a vizet.

"Igencsak" — feleltem kissé reszketve.

Megpillantottam egy német nyelvű regényt az asztalán.

"Németországból?" — kérdeztem németre váltva.

kopasz pina mutogatásBizony, németországi házaspár voltak, Berlin mellettről. Hellyel kínált és libabőrös testemet nézegette, míg beszélgettünk. Azt rögtön nyugtáztam, hogy tetszettem neki. Talán biszex lehetett a nő. Ő egyébként tljesen átlagos kinézetű középkorú asszony volt, kicsit ereszkedett, de még formás mellekkel. Csak egy bikinialsó volt rajta. Fehér bőrén látszott a tegnapi napozás utáni bőrpír. Középiskolai irodalomtanárnő volt, férje közalkalmazott. Ő még aludt.

"Csinálok egy forró kávét, hogy felmelegedjél" — mondta, még mindig reszkető testemet látva.

Bizony, a vízből kijövet jó lett volna megtörülközni. Bevonult pár percre a kunyhóba, majd folytattuk a kellemes csevejt. Hamarosan elkészült a fekete. Hozott hozzá tejszínt és mézet. Fennséges volt. A kávé illatára férje is felébredt és csatlakozott hozzánk. Ötvenes éveiben járó, kopaszodó, sörhasas, tipikus német férfi volt. Tetszett neki meztelenségem. Az asszony röviden bemutatott, majd kezével gyengéden simogatni kezdte jobb combomat. Ez megtetszett és felemeltem lábam és kinyújtva ölébe fektettem. Így puncim is gyönyörűen láthatóvá vált. Folytattuk a kávé kortyolgatását és a beszélgetést. Kellemes társaság volt. Az asszony már teljes hosszában simogatta lábamat, lábfejemet masszírozta. Mikor kiürítettem a kávéscsészét, nem bírtam már magammal és lenyúltam peckemhez. Masztizni kezdtem. A nő erre felbátorodott és leguggolt elém. Fejét puncimba temette és mélyen benyalt. Minden bizonnyal nem először nyalt már nőt, mert marha jól forgott a nyelve. Lecsuktam szemeim és átadtam magam az élvezetnek.

Hirtelen megragadták a fejemet. Kinyitottam csipáim és egy farkat nyomtak le számban. Kicsi volt a férfi farka, de szívesen szoptam. A nő felgyorsított. Eszement volt. Orgazmusig nyalt fürge nyelvével. Összerándultam és elélveztem. Ekkor a férj kezdett kefélni, a nő meg melleimmel foglalkozott. Teljesen átadtam magam nekik. Általában meglehetősen aktív vagyok, de most passzívnak lenni is jó érzés volt. Jó tíz percig kefélt az öreg, majd melleimre élvezett. Megvolt második orgazmusom is. A spermát az asszony gondosan lenyalta rólam az utolsó cseppig, majd újból puncimnak esett és gondosan szárazra nyalt. Levezetésként még egy negyedórát beszélgettünk, testemet simogatták, majd megköszöntem a kávét. Távozás előtt még elkérték kaliforniai telefonszámomat.

Visszatértem a kunyhónkba és lezuhanyoztam. A srácok is már lábadoztak. A teljes délelőttöt velük töltöttük még. Kiültünk a teraszra reggelizni, majd lementünk a partra úszni és napozni, majd vissza a kunyhóba. Végig teljesen meztelen voltam, ami most kicsit izgalmasabb volt, mert a környékbeli turisták is jól megnéztek. Nemegy arckifejezésen látni lehetett a három férfitársam iránti irígységet. Három férfi között egy szép arcú és testű, karcsú, barnára sült, meztelen nő. A fantázia beindul — jelen esetben teljes joggal. A kunyhóba visszavonulva egymás után lecumiztam a három srácot (baromira élvezték a szituációt), majd egy órányi pihenő után még egy remek négyes kefélésben volt részünk, majd elbúcsúztunk a srácoktól. Visszahúztam átlátszó Chanel felsőmet és elsétáltunk a kocsiig, felhúztam miniszoknyámat, majd hazahajtottunk a panzióba.

A bejegyzés trackback címe:

https://elkemetzger.blog.hu/api/trackback/id/tr494974973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: gruppen bobby nudista villantás exhibicionista csoportszex
süti beállítások módosítása