Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elke Metzger: Naplóm

Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Életem elmúlt négy évtizede alatt rengeteg – s ez nem túlzás – tapasztalatot szereztem a szex terén, s láttam az emberek hogyan viszonyulnak hozzá. Sokukat boldogtalanná tesz hiánya, másokat elállatiasít és elbutít szakadatlan hajszolása. A könyv elsősorban nőknek szól. A történetek nem biztos, hogy követendők, de tanulságként szolgálhatnak. Önkényesen válogatott sztorik kb. időrendben, főleg olyanok, amik jövőm és karrierem formálásában jelentős állomások voltak. Van még egy oka, hogy mindez most papírra kerül: az emberek többségének igen szegényes a fantáziája és szexuális élete monoton, unalmas, gépies, érzéketlen. Ezek az írások reményeim szerint felpezsdítik az átlagember szexuális életét, ízt, zamatot adva neki.

Friss topikok

  • araginno: Hát nem is tudom.Én végig olvastam az egészet,tehát az összes blog bejegyzést.Azt írja a blog író,... (2020.09.15. 21:01) Újabb swinger élmény
  • medic-er: Akinek esetleg megvannak az 55 es 66 közötti reszek, illetve a 96 utaniak, kerlem jelentkezzen! Kö... (2016.08.29. 16:32) Kellemes karácsonyi ünnepeket
  • ocsikenek: szép... (2014.10.06. 10:31) Séta a parkban
  • Zooé: Patent enyit tudok hozzá fűzni www.megerintelek.com/masszazs-videok (2013.01.05. 23:22) Boulder City
  • Funny Hill: @Quantus: Igen, a többi is átkerül a blog.hu-ra. És néhány új is. (2012.11.06. 21:56) Jake és a kocsikázás

Címkék

bob (1) bobby (4) cathy (1) chris (2) cindy (1) craig (1) csoportszex (7) danny (3) exhibicionista (19) felipe (1) gangbang (4) greg (1) gruppen (8) hank (2) j-dee (2) jake (12) joe (1) kelly (1) melinda (6) nudista (1) park (2) paul (1) sean (1) strand (2) sue (1) tim (2) villantás (20) violet (1) zac (1) Címkefelhő

Danny 3.

2012.12.19. 12:22 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Másnap későn keltem, hogy az előző nap fáradalmait kialudhassam. Elmentem zuhanyozni, majd ki a konyhába, hogy készítsek valami reggelit. Danny folyamatosan telefonált a nappaliban, jövő heti üzleti programjai szervezte titkárnőjével. Közben észrevettem, hogy nekem is volt egy nem fogadott hívásom. Sean volt az. Tárcsáztam a számot. Mély, sármos hangján érdeklődött hogyan sikerült a topless kocsikázás, engedtem-e a dugást, hazaérkeztünk-e már?

"Nagyon jól sikerült szerintem, én jól éreztem magam" — fejtettem ki neki — "és igen, keféltünk is" — mondtam kacagva. "De kérdezd meg inkább őt, hisz ő az "ügyfél" vagy mi a frász. Most épp telefonál, próbáld kicsit később."

Sean megemlítette, hogy egy régi barátjához jövő héten érkeznek üzleti partnerek Oroszországból. Arra gondolt, a Danny-féle történeten felbúzdulva, hogy egy emlékezetes fogadást kellene nyújtani nekik — ha értem, mire gondol. Nem teljesen értettem.

"Figyelj, Elke. Jövő csütörtökön érkeznek, a Crowne Plazaban fognak megszállni. Három fő érkezik, két férfi és egy női tolmács. A lobbyban összeismerkedtek, majd elmentek ebédelni valahová, majd vissza a szállásra és egy kis pucérkodás meg miegymás. Beszéltem Violettel, neki tetszik a dolog, benne van."

No, ezt furcsállottam. Violet benne van a "miegymás"-ban? Aztán jött az "óóó, hát izé, az úgy volt..." magyarázkodás, hogy neki csak a pucérkodást említette, de a haverjának is nagyon tetszik az ötlet és hajlandó áldozni rá. Csak mondjunk neki egy árat. Az egész végülis egy escort service volt, amolyan prostitúció elegáns kivitelben.

"Na ide figyelj Sean! Ez így nem fog menni. Olyan csaj kell, aki kefélni is hajlandó. A sima pucérkodással itt nem megyünk semmire. Mi van, ha ez a két orosz begerjed? Én nem tudom vállalni a felelősséget Violetért. Számomra meg nem különösebben érdekes vagy izgalmas feladat, a pénz meg nem hiányzik... Sajnálom."

meztelenül otthonMegreggeliztem, s nemsokára Danny is végzett a titkárnőjével. Mivel ruhám nem volt, most is teljesen pucér voltam, ami neki tetszett ugyan, de én aggódtam a hazamenetel miatt. Megkértem, nézzen körül az emeleten, nem akad-e pár női gönc, amit felvehetnék? Alighogy eltűnt Danny, Sean újra hívott. Új fejlemények. Felesége, Cindy nagy szakértője ennek a témának, de ő már kicsit öreg ehhez és fel is szedett pár kilót — viszont van egy fiatal barátnője, aki még elég tapasztalatlan, de pornózni szeretne. Cindy próbálja rábeszélni, hogy inkább ezen a területen nyomuljon, ne filmezzen, mert így nem kell, hogy a nagyvilág tudomást szerezzen a "munkásságáról". Állítólag csinos, lelkes, mindössze 20 éves. Benne vagyok-e?

"OK, Sean. Csináljuk úgy, hogy keddre összehozol nekem egy találkát ezzel a csajszival, hogy megismerjem. Aztán majd eldöntöm, mi legyen." Ebben maradtunk.

Danny üres kézzel jött vissza. Azt mondta, átkutatta az egész szekrényt, de semmit nem talált két pár bikinin kívül. Fogtam magam és én is benéztem a szekrénybe. Gyorsan átfutottam a ruhákat, majd lekaptam egy férfiinget a vállfáról és azt húztam magamra. Nagy ember lehetett a háziúr; az ing térdemig ért. Néztem, van-e kicsit rövidebb, de nem igazán találtam, így hát maradt ez. Nadrág, meg ilyesmi nem is érdekelt, az egy szál ing elég nekem, eltakar mindent, ha kell. Danny először csodálkozott, majd elismerte, jól nézek ki benne.

Útnak indultunk vissza, San Diegoba. Csendben haladtunk, csak időnként szólaltunk meg semmitmondó témákban. Nem került szóba az előző este. Nem tetszett Danny féltékenysége, neki meg az én nyíltságom mások irányában. Itt volt egy komoly nézeteltérés közöttünk. Aztán hamar kapcsoltam, hogy ugyan én nem kértem pénzt ezért a kalandért, Sean bizonyára igen. Nem akartam megkérdezni Dannytől, mert még a végén elrontom Sean üzletét. Gondoltam, valahogy kedveskedni kellene azért, hisz mégiscsak én tértem el a megállapodástól (igaz, nem kevesebbet, hanem többet teljesítettem). Az inget végig kigomboltam és szétnyitottam, majd elővettem retikülöm és bekentem magam naptejjel. Danny mosolygott és sűrűn legeltette rajtam szemeit. Bekapcsoltam a rádiót és valami vidám, pörgős zenét kerestem.

pucéron kocsibanLakeside-ba érkezve tankolnunk kellett. Lehúzódtunk az egyik kúthoz. Danny még besietett vásárolni ezt-azt, én meg csak üldögéltem. Beállt a szomszédos kúthoz egy piros Chevy. Tankolás közben észrevett a félig lehúzott ablakomon keresztül. Mikor végzett, odalépett hozzám, hogy nem tudok-e felváltani egy tízest? Lehúztam az ablakot teljesen. Lenyúltam a retikülömért és előkaptam bukszámat. Közben a középkorú, kicsit elhízott, de amúgy nem rossz külsejű kan vigyorogva nézegetett.

"Meleg van, mi?" — kérdezte pucér testemet vizslatva.

"Ááá, nem vészes. Csak barnulni akarok. És a bikinivonalat nem kedvelem" — kacsintottam rá. Sikerült felváltanom neki a tízest. Átnyújtottam.

"Kösz."

Csak álldogált tovább. Vártam mi lesz. Puncimat nézte. Én is lenéztem puncimra. Majd feléje fordultam, egymás szemébe néztünk, majd megint vissza puncimra. Egy darabig még néztük, majd megszólaltam.

"Még valamit?"

Óh hogyne, gyorsan kitalálta, hogy nincs-e nálam térkép, mert nem ismeri az utat. A kesztyűtartóban találtam is térképet. Megkerestem neki a címet és kinéztük a legegyszerűbb útvonalat. Akkor láttam, Danny közeleg.

"Indulnunk kell."

"Kösz" — mondta, majd Danny felé nézve megjegyezte: "Szerencsés fickó."

Danny beszállt és továbbindultunk. "Csak megmutattam neki a térképen..." — kezdtem, de Danny közbevágott, hogy semmi gond, végülis nem vakok az emberek. Mosolygott is, majd megragadta combomat és megsimogatta.

szopás autóban"Köszönöm a kellemes hétvégét" — szólt egy kis idő múlva. Kiderült, amikor Freddynél voltunk, féltett, majd utána éjjel, amikor elváltunk, még jobban féltett. Azt mondta, ő tartozott felelősséggel értem, de nem tudott mit tenni, mert a magam utamat jártam. Kicsit féltékeny is volt, elismerte, csak ez az aggodalom nem hiányzott neki. Egyébiránt igen kellemesen érezte magát. Válaszul lehúztam sliccét és elkezdtem a kézimunkát. Mikor már megkeményedett, lebuktam és bekaptam a szerszámot. Lassan szopogattam, sokáig, időnként elszorítva, nehogy elmenjen. Már javában San Diego belvárosában jártunk, mikor már tényleg nem bírta tovább és egy piros lámpánál számba élvezett. Begomboltam az ingemet és gurultunk tovább.

Csörgött a mobilom, Jake hívott, hogy merre vagyunk, mikor érek haza? Megnyugtattam, már csak pár óra, majd még hívom, ha már közel vagyok. Közölte, átugrik hozzám, ott vár rám.

Danny letett az autómnál. Megkérdezte, hívhat-e ha hasonlóhoz támad kedve? A számom megvan neki. Közöltem, csak Seanon keresztül, mert az üzlet az üzlet, nem verünk át senkit, nem kerülünk ki senkit. Elbúcsúztunk és átültem kocsimba, amivel azonnal elindultam haza, Oceanside-ba.

Mikor hazaértem, Jake már valóban várt rám, a konyhában csevegett Kellyvel. Kelly megnyugtatott, a kicsi remekül viselkedett a másfél nap alatt, semmi gond nem volt vele. Gyorsan berohantam a gyerekszobába. Éppen aludt, így hát irány a zuhanyzó. Csupán egy bikinifelsőt húztam magamra, úgy tértem vissza a konyhába. (A bébiszitter megszokta már az otthoni lenge öltözetemet.) Kértem, készítsen nekem egy jó feketét, majd bevonultam a nappaliba Jake-kel.

ujjazás megujjazottElfeküdtem a kanapén és benyomtam a tévét. Jake kikérdezett az útról. Nagyon érdeklődött, minden részletre kiváncsi volt. Jake karjaiba vett és finoman simogatta szeméremdombom. Igyekeztem részletekbe menően felidézni a történéseket. Minden egyes szexuálisan izgató mondathoz érkezve, gyengéden megdörzsölte csiklómat. Mit mondjak, sok ilyen volt és hamarosan benedvesedtem. Kelly meghozta a kávét, kezembe adta, s ekkor Jake két ujjal belém hatolt. Majdnem magamra öntöttem a forró italt! Ezen ők ketten felvidultak, de én nem vettem ilyen mókásan a dolgot, meg is dorgáltam Jake-et emiatt. Kelly leült mellénk, gondolom kíváncsi volt a fejleményekre. Közöltem vele, ezek felnőtt témák, de őt nem zavarta, végtére ő is felnőtt és érdekli. Folytattam hát a mesélést, közben Jake matatott ujjaival lyukamban. Emlékszem, a rendőrjárőrös részen már túl voltunk, a java tehát még hátra volt. Az éttermes villantás, a pucér séta, majd Freddy és az éjszaka. Kelly az éjszakai horrorsétámnál együttérző volt, Jake nem vette annyira komolyan a rémületemet. Mire a végére értem a mondandómnak, a cumihoz az autóban, Jake már ütemesen tömködte ujjait vaginámba, ami hangosan cuppogott a sok létől. Szóltam Kellynek, most kicsit hagyjon magunkra.

Alighogy Kelly felállt a kanapéról, Jake már kapta elő dákóját és tövig nyomta belém. A hangos nyögésemre Kelly megfordult és mosolyogva nézte a dugattyúzást. Intettem neki, majd engedelmesen kiment a konyhába és onnan nézett minket, miközben narancslevét iszogatta. Kelly mindig is komoly érdeklődést tanúsított Jake iránt. Jake nem is vetkőzött le, de ruhástul úgy megfarkalt akkor, őrületes tempójában, hogy alig bírtam lábra állni. Három menetet csinált végig, rövid, pár perces szünetekkel, amiket pettinggel töltött ki. Jake volt a legnagyobb bika életemben. Két lövegét arcomra lőtte, mert tudta, szeretem az ilyet, a harmadikat meg puncimba. Mikor végzett, farkát eltette és a tévét kezdte bambulni. Nagy nehezen felálltam és kicsoszogtam a konyhába Kellyhez, hogy adjon gyorsan valamit inni, mert szomjan döglök. Nekem is töltött a narancsléből, amit rögvest fel is hajtottam. Az arcomra lőtt spermát szétkentem és bedörzsöltem bőrömbe (jót tesz neki), Kelly meg vigyorogva közölte, jól "megcsinált" ez a Jake engem már megint!

"Hoppá, vigyázz!" — kiáltott fel Kelly, mikor észrevette, hogy kicsöppent egy spermacsepp a földre puncimból. Majd a következő pillanatban már nyúlt is felém, három ujjal belémnyúlt és "kikanalazott" egy adagot, s azon nyomban le is nyalta ujjairól.

"Kelly!" — förmedtem rá. Soha eddig meg nem érintett, ez volt az első alkalom, és pont oda nyúl! Csak mosolygott rám. Kicsit dorgálón néztem vissza rá. "Megint mehetek zuhanyozni!" — keseregtem, s már indultam is.

A bejegyzés trackback címe:

https://elkemetzger.blog.hu/api/trackback/id/tr454972972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: villantás exhibicionista danny
süti beállítások módosítása