Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elke Metzger: Naplóm

Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Életem elmúlt négy évtizede alatt rengeteg – s ez nem túlzás – tapasztalatot szereztem a szex terén, s láttam az emberek hogyan viszonyulnak hozzá. Sokukat boldogtalanná tesz hiánya, másokat elállatiasít és elbutít szakadatlan hajszolása. A könyv elsősorban nőknek szól. A történetek nem biztos, hogy követendők, de tanulságként szolgálhatnak. Önkényesen válogatott sztorik kb. időrendben, főleg olyanok, amik jövőm és karrierem formálásában jelentős állomások voltak. Van még egy oka, hogy mindez most papírra kerül: az emberek többségének igen szegényes a fantáziája és szexuális élete monoton, unalmas, gépies, érzéketlen. Ezek az írások reményeim szerint felpezsdítik az átlagember szexuális életét, ízt, zamatot adva neki.

Friss topikok

  • medic-er: Akinek esetleg megvannak az 55 es 66 közötti reszek, illetve a 96 utaniak, kerlem jelentkezzen! Kö... (2016.08.29. 16:32) Kellemes karácsonyi ünnepeket
  • ocsikenek: szép... (2014.10.06. 10:31) Séta a parkban
  • Zooé: Patent enyit tudok hozzá fűzni www.megerintelek.com/masszazs-videok (2013.01.05. 23:22) Boulder City
  • Funny Hill: @Quantus: Igen, a többi is átkerül a blog.hu-ra. És néhány új is. (2012.11.06. 21:56) Jake és a kocsikázás

Címkék

bob (1) bobby (4) cathy (1) chris (2) cindy (1) craig (1) csoportszex (7) danny (3) exhibicionista (19) felipe (1) gangbang (4) greg (1) gruppen (8) hank (2) j-dee (2) jake (12) joe (1) kelly (1) melinda (6) nudista (1) park (2) paul (1) sean (1) strand (2) sue (1) tim (2) villantás (20) violet (1) zac (1) Címkefelhő

Danny 2.

2012.12.19. 12:04 | Funny Hill | Szólj hozzá!

Folytattuk utunkat Alpine-ba, ahol még egy tárgyalást kellett nyélbe ütnünk. A szállás is ott volt, egy barátja házában, aki jelenleg New Yorkban tartózkodott, de Dannynek volt hozzá kulcsa, mert ide szokta hozni szeretőit, elmondása szerint. Vajon őket is pénzzel "csábította el"?

Az affér a járőrökkel kicsit megrémísztett, hisz rosszabbul is elsülhetett volna, de pár kilométer után újból levettem topom és szoknyám és durcásan hátracsaptam az ülésre. Danny és én együtt nevettünk fel. Végülis ez volt a "dolgom", ezért voltam itt. Igaz, csak toplessről volt szó, de ez engem jobban felizgatott — és őt is. Elfeküdtem kényelmesen az ülésen és játszani kezdtem csiklómmal.

maszti a kocsiban

Általában hordok a retikülömben egy kisméretű és rövid vibrit, amit hol vaginámba, hol fenekembe dugok fel, ha unatkozom egy hosszú út során. Kitűnően lehet például olvasni egy buszon vagy metrón vagy vonaton egy vibrivel a fenékben, főleg ha be is van kapcsolva. A metró zaja például remekül enyomja a vibri halk zümmögését. Párizsban annakidején előszeretettel utaztam így.

Az apró vibrit bedugtam hát lyukamba, de csak úgy félig, hogy a vége kilátszott. Halkan zümmögött. Az ismerős bizsergés ripsz-ropsz eláztatott. Dannynek nagyon bejött a látvány. Ismét sikerült valami izgalmasat mutatnom neki. Megtoltam a vibri végét, ami úgy becsusszant puncimba, mintha ott se lett volna. Kívülről semmi nem látszott. A bizsergés ott bent már sokkal intenzívebb volt. Most már leginkább Danny beszélt, vagyis a rádió és Danny furcsa dialógusának voltam fültanúja, én magam csak lehunyt szemmel élveztem a napsütést és a bizsergést.

Kisvártatva Danny fékezett és leállította a motort. Kinyitottam szemem. Megígérte, most tényleg gyors lesz. Hátrament a csomagtartóhoz és egy nagyobb dobozzal a kezében elviharzott.

A kis utca a főútról nyílt, ami meglehetősen forgalmas volt. Itt azonban leginkább csak járókelők jöttek, úgy percenként három-négy. Felhúztam napszemüvegem és lenéztem testemre. A beáramló napsugarak félig megvilágítottak, a meleget viszont többnyire kompenzálta a félig leeresztett ablakokon átáramló huzat. A vibri már nagyon felizgatott és benyúltam, hogy kihalásszam a mélyre csúszott szerkentyűt. Rövid matatás után sikerült kihúznom. Kikapcsoltam és visszadugtam, hogy azért legyen bent valami ott lent, ha nem is bizserget. Séta közben ez a minimális súrlódás is meghozza hatását. Érdemes kipróbálni! Duzzadt ajkaim csillogtak kibuggyant levemtől. Kezeim összekulcsoltam fejem alatt és érdeklődve figyeltem a járókelőket napszemüvegem oltalmát élvezve. Az első pár felém sétáló amerikai csak bambult maga elé sietős léptekkel, szinte sehová nem néztek. Aztán egy biciklis következett, aki nagy sebességgel suhant el a kocsi mellett.

autóban meztelenül

Egy idős néni közeledett egy kutyával, olyan hetven körüli, apró lépésekkel. Ő bezzeg ráért nézelődni! Mikor az autó orrához ért, akkor vett észre. Megtorpant és nézett egy darabig. Megint megindult. Mozdulatlan maradtam. Mikor az ablakomhoz ért, megint megállt. Jól megnézett, rosszallón megcsóválta fejét és tovább tipegett. Ezután egy fiatal házaspár haladt el a kocsi mellett, de az ellenkező irányban. Aztán egy ideig semmi mozgás. Gondoltam mindjárt visszaér Danny és indulunk tovább, én meg itt maradok izgalom nélkül. S ekkor pillantottam meg a távolban két fiatalabb férfit, olyan húszas-harmincas korosztályból. Mivel a slusszkulcs az autóban maradt, ráadtam a gyújtást és leresztettem az ablakom teljesen. Úgy fél percen belül oda is értek. Jóképű volt mindkettő. Egyik megbökte a társát és lassították lépteiket. Reményeimmel ellentétben azonban bámészkodva bár, de tovább sétáltak. Egy kis beszélgetés azért jólesett volna. Levettem hát napszemüvegem, hogy meglegyen a szemkontaktus, ha kell. Most megint nem járt erre senki, viszont a túloldalról észrevett egy szakadt kéregető. Pillantásunk találkozott és némi habozás után megindult felém. Gyorsan benyúltam lyukamba és szétkentem egy kis levet ajkaimon, szeméremdombomon, hogy szépen csillogjak. Benézett az ablakon és beköszönt. Áradt belőle az alkohol és cigaretta szaga. Kora megállapíthatatlan volt. Bárhol 25 és 60 között. Spanyolul szólt hozzám, de angolul válaszoltam, ezért áttért az angolra, de törte rendesen. Még nem látott errefelé, mondta, és érdeklődött új vagyok-e a környéken. Közben végigpásztázta testemet. Válaszul rámosolyogtam és teljesen széttártam combjaim. Szélesen elvigyorodott.

"Csak látogatóba jöttem" — feleltem.

"Mit csinálsz itt?"

"Élvezem a napot" — mondtam. "Te meg a látványt." Bólogatott. "Csak nyugodtan, nem zavar."

Láttam, ahogy megindult keze. Gyorsan rászóltam: "Semmi fogdosás! Csak nézés." Visszahúzta kezét.

"Meddig maradsz?" — kérdezte.

"Már megyek is tovább."

"Megnézhetem a segglyukadat?"

Felnevettem. "Persze." Azzal lecsúsztam egy kicsit az ülésen és próbáltam helyezkedni. Ekkor jött meg Danny. Beült mellém és kérdőn nézett rám.

"Egy pillanat még" — szóltam.

Odafordítottam magam a koldusnak és széthúztam mindkét lyukam egyszerre. Miután jól megnézte, megköszönte és lelépett. Visszaültem rendesen és elindultunk.

Pár perc kínos csend után Danny törte meg a jeget.

"Látom szereted mutogatni magad, ugye?"

"Imádom mutogatni magam! ... Ezért is vagyok itt, nem?" — kérdeztem. Danny húzta a száját. "Ugyan már Danny, csak nem vagy féltékeny?"

Nem válaszolt, csak durcáskodott tovább. Nem bírom az ilyet. Bekapcsoltam a rádiót, hogy ne legyen akkora a csend, majd benyúltam lyukamba, kihúztam a vibrit és betettem retikülömbe. Meg is érkeztünk a szálláshelyre, és beálltunk a ház udvarára. Danny kivette a sporttáskáját a csomagtartóból, én meg fogtam a retikülöm és megindultunk a bejárati ajtóhoz. Ruháimat a kocsiban hagytam, így azt a pár métert is csupaszon tettem meg. Én is kicsit durcás voltam és nem érdekelt, ha a szomszéd meglát. A ház nem volt kicsi. Kétszintes, nagy szobákkal, hátsó kerttel, úszómedencével.

pucér ribancSzeretek idegen otthonokban meztelenül járkálni — ez még Djidjelliben töltött remek kalandjaimhoz vezethető vissza, illetve még korábbra, hiszen otthon is szerettem csupaszon járkálni, mikor szüleim nem voltak otthon. Tinilányként szívesen mutogattam magam a szemközti házban lakó fiúnak, aki pár évvel volt nálam idősebb és lakásunk ablakai egymásra néztek. A konyha és a nappali ablakai. Ezért mikor egyedül voltam otthon, rendszerint suli után, csupaszra vetkőztem és lestem a szemközti ablakokat. Egy véletlennel kezdődött, amikor megpillantottam függönyük mögött a leskelődő srácot. Akkor bugyiban voltam, de az izgalom következtében lehúztam, hogy megmutassam neki bozontos puncimat — akkoriban persze még sokáig nem volt divat borotválni. Kíváncsi voltam, tetszik-e neki? Úgy 14-15 lehettem akkortájt. Szemem sarkából láttam, hogy tetszett, s így másnap is megmutattam neki. Csak járkáltam a nappaliban, főzőcskéztem a konyhában, ilyesmi. A srác minden délután leste, hogy lesz-e valami, de én szemét módon játszadoztam vele. Volt, hogy egy hetet kellett várnia a következő alkalomra — amit persze már én is nagyon vártam, tehát magamat is "kínoztam" egy kicsit. Aztán egyszer összetalálkozott pillantásunk és a leskelődéssel felhagytunk. A srác előbújt a függöny mögül, nekem meg nem kellett a szemem sarkából lopva figyelnem reakcióit. Helyette inkább sűrűn mosolyogtunk egymásra. Sőt, hamarosan ő is meglepett engem: ő is levetkőzőtt és így kölcsönössé vált a meztelenkedés. Szép farka volt, ahogy így visszaemlékszem, bár közelről sosem láttam, de szinte mindig mereven állt. Ezt mókásnak találtam. Néha összefutottunk az utcán, de csak köszöntünk egymásnak, soha nem beszélgettünk. Ez volt a mi kis titkunk, hogy mégis ismerjük egymást. Aztán úgy fél évre rá elköltöztek. Sajnáltam.

Szóval végigjártam a házat, minden kis zugba benéztem. Danny pakolt én meg bevetettem magam a medencébe, hogy lehűtsem magam. A történések nagyon felizgattak. Úsztam pár hosszt, majd úgy döntöttem, ez így nem mehet tovább. Kimásztam, majd úgy vizesen letámadtam Dannyt. Rálöktem egy kanapéra és lehúztam sliccét. Meglepődésében meg sem tudott szólalni. Bekaptam farkát és ütemesen bólogattam. Hamar felállt. Éhes puncim mohón nyelte el. Eddigre már Danny is magához tért és keményen megkefélt. Puncimat is, fenekemet is jól megtömködte. Az igazat megvallva, csodálkoztam is, milyen jól dug, hisz amúgy elég megszeppent, visszafogott férfinak tűnt. Na persze Jake messze jobb volt nála, de mégis pozitív meglepetésben részesültem. A dugás már nagyon hiányzott. Megint úsztam egy kicsit, s mire visszatértem, már minden rendben volt köztünk. Dannyből dőlt a szó, viccelődtünk. Meg is kérdezte, mihez lenne kedvem most? Éhes voltam, felvetettem hát, hogy keressünk egy bárt. Visszahúztam ruhámat és nekiindultunk.

A csehó ugyan teljesen átlagos volt, a steakjük viszont fennséges! Még viszonylag kevesen voltak. Mi az egyik sarokban telepedtünk le és már a steak felénél jártunk, mikor egy olyan ötvenes fazon foglalta el a Danny mögötti asztalt. Danny háttal ült neki, nem is észlelte érkezését. Közben szólt a country-zene, azt hiszem Garth Brooks éppen. A miniszoknyát gyorsan felhajtotam és a székemet kicsit arrébb húztam, hogy Danny (és a szomszédunk!) lásson is valamit. Combjaimat csak enyhén nyitottam széjjel, viszont szoknyám úgy felhajtottam, hogy egész a köldökömig minden kilátszott. Danny azon nyomban széles vigyorral és enyhe vörösödéssel nyugtázta a cselekedetem.

borotvált punci kopasz pina villantás

"Gyönyörű vagy" — bókolt váratlanul. Mi tagadás, azért két gyerek után jólesett a suta bók. Én ugyan láttam, hogy fenekem egy kicsit löttyedt lett és hasamon is felfedeztem némi felesleges zsírt, de mindezek ellenére valóban jól néztem ki. El is határoztam azért, hogy többet fogok edzeni, akár fogyókúrára is kész vagyok, de vigyáznom kell az alakomra. Ezekhez én nem voltam hozzászokva, nem is volt szükségem ilyen önsanyargatásokra, de az idő múlásával úgy tűnik változik ez is.

Tovább majszolgattam a steaket. Beletelt egy jó 5 percbe, mire a szomszéd fazon tekintete is felém tévedt. Almáspitét és hosszúkávét fogyasztott és lopva nézett rám. Aztán hirtelen teljes fapofával néztem a szemébe, hogy úgy tűnjön, ez teljesen természetes dolog, ami történik, nem kell szégyenkeznie a leskelődés miatt. Danny folyamatosan fecsegett, néha meg is nevettetett, majd mikor egyszer másfelé nézelődött, én gyorsan eleresztettem egy mosolyt a szomszéd irányába, aki széles vigyorral viszonozta.

"Danny" — szóltam. "Mi a terved ezután?" Alighogy kimondtam, már nyitottam is széjjel combjaim, amiket eddig óvatosságból csak résnyire hagytam tárva, nem tudva, hogyan fog reagálni az ismeretlen férfi. Most viszont már totálisan nyitott voltam, térdeim közt méteres távolság.

Jókedvűen mormogott egyet, majd válasz helyett csak ennyit mondott: "Majd kitalálunk valamit."

Visszatértem a steakemhez és néha elfordítottam tekintetem az idegen felé, aki mostanra már nyíltan bámulta testem. Néhányszor lopva egymásra mosolyogtunk, majd váratlanul felállt az asztaltól és a mosdóba igyekezett. Danny kisvártatva közölte, ideje lelépni, én meg nem akartam marasztalni, így hát búcsúkacsintás nélkül váltam el az idegentől.

Egy rövid sétát tettünk a környéken, majd visszatértünk a kocsihoz. Danny elvitt a külvárosba, ami már sokkal kevésbé volt frekventált vidék. Kiszálltunk a BMW-ből és gyalogszerrel mentünk tovább. Alpine egyébként sem annyira kopár, mint Jamul, errefelé elég sok fás, ligetes rész található. Lakóházak még voltak szép számmal itt is, de nem egymás hegyén-hátán és a kis ligetek is hangulatos menedéknek bizonyultak a tűző napsütésben.

nudi meztelen séta pucéronDanny megkérdezte, nem venném-e le a topomat? Körülnéztem és mivel egy szál lélek nem sok, de annyi sem volt a környéken, engedtem kérésének. Danny megragadta bal kezem és kézenfokva császkáltunk, mint a párocskák, jobb kezemmel topomat szorongatva. A közeli utakon időnként elhajtott egy-egy autó, de nem hiszem, hogy megláttak. Most egy olyan helyre értünk, ahol a fák megszűntek és csak bokrok, cserjék voltak szanaszét. Mindez a főúttól nem messze. Mivel itt már lakóházak sem voltak, letoltam iniszoknyám is és anyaszült meztelenül folytattam a természetjárást. Tetszett, ilyenkor mindig nagyon szabadnak éreztem magam. Sőt, olyannyira klassz volt, hogy fogócskáztunk a szúrós bokrok között, mint a gyerekek. Aztán nemsokára megint lakóövezet felé közeledtünk és egy arra haladó kisteherautóból ránkdudáltak és kiáltottak valamit helyeslőn, de nem értettük mit. Mivel már elég közel jártunk a házakhoz, a miniszoknyát visszahúztam és csak topless mentem tovább. Hamarosan egy kis házhoz érkeztünk, de ember sehol. Mentünk tovább, s pár száz méterrel odébb egy öreg ember üldögélt egy padon a háza ajtaja előtt. Mikor elhaladtunk mellette, köszöntünk és integetett nekünk. Kedves volt. Aztán egy ideig csak újabb fák, majd egy lakókocsihoz érkeztünk, ahol egy harmincas, erősen borostás, nagydarab srác bütykölt egy autót. Mikor megpillantott, füttyentett egyet. Visszamosolyogtam, s mentünk is volna tovább, de utánunkszólt:

"Nem ugrotok be egy sörre?"

Kérdőn néztem Dannyre, ő meg tanácstalanul énrám. Végülis férfival vagyok, majd megvéd. Vagy elfutunk. De nem tartottam a sráctól, normális képe volt.

"Kösz, az jól esne ebben a melegben" — feleltem.

A felelet valószínüleg váratlanul érte, mert hirtelen bambán nézett vissza. "Ööööö.... Remek, akkor gyertek be!"

A lakókocsi belseje kellemes meglepetés volt számomra. Valamiért sokkal rosszabbra számítottam — hisz kívülről is ütött-kopott volt az egész. Bent viszont tiszta, igaz kissé rendetlen, de nem zavaró mértékben. Viszont mégegy meglepetés várt ránk: bent üldögélt egy koros, olyan 75 körüli néger férfi. Teljesen ősz volt, vékony és apró testalkatú, frissen borotvált és tiszta, elegáns öltözetben. Ehhez képest én fedetlen mellekkel álldogáltam előtte, kezemben a toppal, fejemen egy napszemüveg és csak a miniszoknya takarta el meztelen alsótestemet. Az apó szemei felcsillantak és érdes, mély hangján kedélyesen üdvözölt: "Hi. How're you doin' miss?"

Letelepedtem mellé a kanapéra. Freddy (az autószerelő) felém dobott egy dobozos sört, majd bemutatta az öreget.

"Ez Bob, Crestből. Már évek óta hozzám jár. Igaz, Bob?"

"Igaz, igaz. Freddy remek szerelő."

Danny is bemutatkozott és csatlakozott hozzánk a kanapén. Ezután kedves, de érdektelen csevegés kezdődött. Leginkább az érdekelte őket mi járatban vagyunk ezen az istenverte helyen, de Danny ügyesen válaszolta meg őket, időnként erősen füllentve. Végülis nem kell mindent az orrukra kötni, amúgy sincs sok értelme a beszélgetésnek, csak üres locsogás. Testemet nem takartam el, hagytam, hogy megnézzék melleimet rendesen. A sör klasszul hűsített és a két fickó tényleg kedves volt velünk.

Kisvártatva Freddy közölte, neki be kell fejeznie az autót, az még eltart egy ideig, de mi csak pihengessünk nyugodtan, a hűtőben találunk még sört, ha elfogy. Az apó szellemes volt, szórakoztató. Én már második sörömet ittam, Danny maradt az egynél, bár azt sem szabadott volna. A nagy melegre ivott hirtelen alkohol kicsit fejbekólintott, és bénázásomnak köszönhetően le is öntöttem szoknyámat a sörrel. Felálltam és szitkozódtam egy nagyot, amire meg is jelent az ajtóban Freddy, hogy mi a csuda történt? Elmondtam és meg is mutattam a hatalmas foltot a parányi szoknyámon.

"Itt kint van víz" — mutatott az autó felé.

"Óh köszi, megtennéd?" — kérdeztem, majd azzal le is toltam magamról a miniszoknyát és átnyújtottam neki.

Ott álltam előttük tök csupaszon és kicsi piccesen.

"Persze" — válaszolta mosolyogva Freddy és elvette a ruhadarabot.

Hátrafordultam az öregapóhoz, aki most fél méterről bámulta csupasz puncimat, majd tekintete lassan kúszott fel testemen, a köldökömig, majd tovább a mellemig, majd a szememig.

"Tetszik?" — kérdeztem kacsintva.

"Nagyon."

Odahajoltam hozzá és egy puszit nyomtam az arcára.

"Megmutassam rendesen?" Bólintott, én meg felültem a kanapé melleti kisasztalra és szétdobtam lábaim. Lenyúltam és két kézzel széthúztam mindkét lyukamat. Az öreg arca tán 10 centire volt gőzölgő vaginámtól. "Na milyen?"

Válaszul az apó mélyen benyalt és két ujjat feldugott fenekembe. Még néhányat nyalintott, mielőtt választ adott: "Finom, ízletes." A nyalást folytatta tovább, én meg lehunytam szemeim és átadtam magam az élvezeteknek.

Egy füttyentést hallottam. Felnyitottam szemeim és Freddy állt mellettem, kezében lobogtatta a frissen mosott miniszoknyámmal. Dannyvel figyelték hogyan kényeztet az öreg néger a nyelvével.

"Tartsd meg. Szuvenír" — feleltem zilálva. Aztán mivel nem akartam még elmenni, elhúztam az apó fejét és felkászálódtam. "Hogy állsz a verdával?" A választ meg se várva kisétáltam a "ház" elé, ami gyakorlatilag kb. 5 méterre húzódott a járdától. Freddy is utánam jött és tüzetesen megmutatta milyen változtatásokon esett át a járgány a nap folyamán, én meg jólesően járkáltam körbe csupaszon a kocsit. Szívem nagyon hevesen vert az izgalomtól — no meg a két sörtől. S mit ad Isten, pont arra sétált két fiatalabb srác, olyan egyetemista korabeliek. A füttyentés most sem maradt el. De nem is érték be ennyivel, mivel ismerték Freddyt, mint kiderült.

"Hello Freddy. Ki ez a csinos hölgy? Csak nem az új barátnőd?" — kérdezték, miközben szemeiket testemen legeltették.

Freddy azt felelte, csak egy ügyfél barátnője. Danny már ott is termett mellettem és átkarolt. Én élveztem a helyzetet, de láttam Danny arcán, hogy ő nem nagyon örül az újabb idegeneknek. Valószínüleg bosszantotta, hogy mások is részesednek "belőlem", holott csak neki kellene toplesskednem. Viszont mivel többet nyújtottam neki, mint a megbeszélt kocsikázós toplesskedés, ezért gondoltam én is kaphatok valami izgalmat cserébe, és ez még belefér. Olyannyira, hogy mikor egyikük megkérdezte megfoghatja-e a mellemet, igent mondtam. Már jöttek is a kezek, mindkét srác megfogdosott, s Danny arca egyre dühösebb lett. Egyikük végigsimította puncimat is, de ekkor én mondtam:

"OK srácok, ennyi volt!"

Danny, mintha csak erre várt volna, megragadta kezem és visszavezetett a lakókocsiba. Dühömben nekiálltam kávét főzni. Danny és az öreg a tv-t bámulták. Mikor elkészült a kávé, töltöttem mindenkinek és Freddynek is kivittem az utcára. Nem sokan jártak errefelé egyébként, de az autó amúgyis nagyrészt eltakart. Ő örült a társaságomnak, de olajos, koszos kezével nem akart hozzám nyúlni, és én se akartam volna. Lassan elszürcsöltük a kávét, majd visszatértem a "ház"-ba.

Odahajoltam az apóhoz.

"Kefélünk?"

Sajnálkozva mondta, neki már nem megy. Nyomtam egy puszit a homlokára, lehúztam a sliccét és elkezdtem bűvölni a kígyót. Növekedést ugyan el tudtam érni, de merevedést már valóban nem, hosszas próbálgatás után és minden "szakmai" tudásom latbavetése után sem.

"Sajnálom" — mondta az öreg.

Vigaszul az ölébe ültem és onnan pihentem és bambultam a tévét velük együtt, míg ő szakadatlan simogatta melleimet, testemet. Legalább ennyi öröme legyen.

m73-6.jpg

Már kezdett sötétedni, én el is bóbiskoltam, mikor Freddy belépett az ajtón. Elkészült a verda. Az apó feltápászkodott, elköszönt tőlünk és elhajtott haza. Freddy elment zuhanyozni, majd mikor visszatért, én váltottam. Jólesett a frissítő zuhany. Végeztem és intettem Dannynek, ő is menjen. Mire visszaért, Freddy már puncimat döngölte. Ő a pettinggel nem törődött. Danny gyorsan letolta torkomon dákóját, nehogy kimaradjon valami jóból. Helycsere, szendvicspóz, meg egyebek, szokás szerint. Danny hozta a formáját, ezért Freddy is belehúzott, nehogy rosszabbul teljesítsen, mint a kis üzletkötő. Lényeg az hozzá, klassz volt mindkét partner, jól lefárasztottak. Megint elmentem zuhanyozni, majd még vizesen kimentem a sötét utcára. Remek, meleg idő volt így estefelé, az utca persze teljesen kihalt. Kijjebb merészkedtem és leültem egy bokor tövében. Nagyon kellemes volt az enyhe szellő, amint megmozgatta a bokrokat és végigsimította bőrömet. Minden olyan csendes és békés volt.

Aztán egy közelgő alakra lettem figyelmes. Gondolkodtam mitévő legyek? A bokor pont a másik irányból takart, de árnyékban voltam, így messziről nem is láthatott sokat. Amúgy meg lusta voltam bármit csinálni. Egy vöröshajú srác volt, tán 20 éves és mikor úgy öt méterre megközelített, akkor látott meg. Egy kisebb sporttáskát cipelt. És cigizett. Én törökülésben vártam, hogy odaérjen hozzám. Már látta, hogy csupasz vagyok és el is mosolyodott, de nem szólt semmit. Én szólítottam meg.

"Nem adsz egy cigit?"

Kicsit kotorászott a zsebében, majd kihúzta a dobozt és nyújtotta felém.

"Nem ülsz le?"

Letelepedett mellém, én meg rágyújtottam és mélyet szívtam a Marlboroból. Elkezdtünk beszélgetni. Egész jófej volt, bostoni a családja eredetileg, nemrég költöztek ide, ideiglenesen. Kérdezte, én mijáratban?

"Egy haveromat látogattam meg" — és hátramutattam a lakókocsira.

"Tetszik az 'öltözéked'" — mondta viccesen.

"Valódi bőr" — vágtam rá. Kacagtunk egy jót.

Ekkor nyílt a lakókocsi ajtaja és Danny és Freddy lépett ki rajta. A srác illedelmesen köszönt, de Danny megint morcos volt. Közölte, Freddy felajánlotta, hogy elvisz minket az autóig.

"Én itt maradnék éjszakára" — közöltem. "Majd reggel jössz értem, okés?" — kérdeztem Dannytől. Olyan morcos és álmos volt, hogy nem is felelt, csak legyintett és elindultak a kocsi felé, majd elhajtottak.

Szívtam egy mélyet a Marlboroból és hátradőltem a homokos talajon. Egy darabig még dumáltunk, majd megkérdeztem merre tart? Kiderült, csupán pár utcával odébb megy, a szüleihez. Óh, hát oda akkor mégse hívatom meg magam, viszont felvetettem, hogy elkísérem. Majd hirtelen eszembe ötlött valami.

"Nincs véletlenül papír, toll nálad?"

De szerencsére volt a sporttáskában. Ráírtam az üzenetet Freddynek, hogy mégse maradok éjszakára, útnak indultam, az üzenetet pedig a kanapéra raktam, jól látható helyre, mellé a miniszoknyámat, szuvenír gyanánt, ahogy ígértem. Úgyis éjfél van már, nincs senki az utcán. Markomba kaptam topomat és elindultunk.

"Így jössz?" — kérdezte a srác.

"Persze" — mondtam mosolyogva.

meztelen pina villantás csupaszonTényleg nem volt senki az utcákon, de azért igyekeztünk mindig az árnyékban menni. Menet közben jól megnézett a kölök, s mikor elérkeztünk a házukhoz, felajánlotta, hogy ő is hazakísér. Remélt valamit, de én már annyira fáradt voltam a hosszú nap után, hogy nem volt kedvem semmihez. Ezért is döntöttem úgy, hogy nem maradok Freddyvel. Elutasítottam, mondván jobb lesz, ha egyedül megyek, de búcsúzóul megpusziltam és megöleltem. Mikor átkarolt, végigsimította hátamat és megragadta fenekemet is. Nem bántam.

"Köszi a szép estét és a cigit!" — mondtam és útnak eredtem.

Az út így este, hazafelé sokkal hosszabbnak tűnt, mint idefelé. Ebben biztos közrejátszott fáradtságom, meg a sötét, meg az az érzés, hogy egyedül vagyok. De leginkább a kiszolgáltatottság érzése. Szeretem magam irányítani a dolgok menetét, és most nagyon elcsesztem, hogy hagytam így alakulni. Danny társaságában, fogócskázva más volt. Ahogy közeledtem beljebb a városban, úgy lett egyre erősebb a közvilágítás és a forgalom az utcákon! Ezért kénytelen voltam kijjebb húzódni, a város széle felé. Így viszont eltévedtem. Én marha meg minden cuccomat a retikülben hagytam, azt meg az autóban, a mobilomat is, ezért nem tudtam se Dannyt hívni, se taxit hívni esetleg. Azt is észrevettem, hogy nem mindenki alszik még és néhányan majdnem megláttak. Olyan nagy problémát nem csináltam volna belőle, de láttam pár járőrt, akikkel viszont nem akartam semmiképp összefutni. Ezt már nehéz lett volna kimagyarázni. Szeretek pucérkodni, de csak addig, amíg tudom befolyásolni a történéseket! Ez alkalommal viszont nem így volt, és meglehetősen zaklatott állapotban voltam.

Végre sikerült ismerős helyre kilyukadni: oda, ahol a kocsit raktuk le. Viszont Danny már rég elhajtott vele, így kénytelen voltam emlékezetből követni az irányt. Nagy izgalmamban azonban csak most vettem észre, hogy még topomat se húztam fel, ott szorongattam továbbra is jobb kezemben! Na, ezen derültem egy jót és gyorsan korrigáltam a helyzetet: magamra öltem a parányi ruhadarabot, amivel melleimet ugyan el tudtam fedni, de alsótestem továbbra is közszemlére volt téve. A papucsokat viszont levettem, mert hangosak voltak, és inkább bal kezembe kaptam őket és mezítláb, nesztelen sétáltam tovább. Volt egy szakasz, ahol nem tudtam az erős megvilágítást kikerülni, kénytelen voltam átsétálni rajta. Szívem nagyon vert. Két percig is eltarthatott, míg áthaladtam rajta, végig teljes megvilágításban. Végre beértem a sötétbe. Megkönnyebbültem. Alig tettem meg pár lépést, megszólítottak.

"Fogadás?"

A hang irányába fordultam és megpillantottam a sötétben parkoló autóban ücsörgő két fekete bőrű férfit. Szinte csak a világító szempárokat lehetett látni.

"Hogy?" — kérdeztem értetlenül.

"Elvesztettél egy fogadást?"

"Óóóh... Nem." Várták a folytatást, de nem tudtam mit mondani hirtelen.

"Elvigyünk?"

"Kösz, nem." Nem tudhattam, mi fog történni, ha beszállok abba az autóba két fekete pasi közé.

Továbbindultam, de egyikük kiszállt és utánam jött. Kifejtette, hogy nem biztonságos este errefelé pucéron mászkálni, még bajom eshet. Úgy tűnt, el akar kísérni. Fecsegett és nem tűnt ijesztőnek. Nagyon elfáradtam és leültem egy árnyékban lévő padra. Mellémült és cigivel kínált. Na, megint. Elfogadtam. Csendben pöfékeltünk, s hagytam, had bámulja lábamközét és az izgalomtól ágaskodó, a vékony topon keresztül remekül kirajzolódó mellbimbóimat. Közben kicsit lenyugodtam és ez jól is esett. Úgy 3-4 autó is elhajtott az úton mögöttünk. Kérdezte, hová megyek, de a címet nem tudtam megmondani, csak azt, hogy már nincs messze. Gavallérként felajánlotta, hogy elkísér, amit el is fogadtam.

A hátralévő kb. tíz perc már teljesen kellemesen telt. Újból biztonságban éreztem magam és újból felizgatott a meztelen séta. Errefelé már megint kihaltak voltak az utcák. Le is húztam topomat a hátralévő rövid szakaszra, aminek szerfelett megörült. Gondoltam, ennyit megérdemel, hisz úriemberként viselkedett. Végre valahára megérkeztünk a házhoz. Megköszöntem a segítséget és kezébe nyomtam a topomat emlékbe. Meglepődve, de jókedvűen fogadta. Elbúcsúztunk és becsöngettem. Nehezen nyílt ki az ajtó, gondolom legmélyebb álmából zavartam fel Dannyt. Nem volt túl vidám, de megkönnyebbültnek tűnt. Aznap egy toppal és egy miniszoknyával lettem szegényebb. Gyorsan elmentem zuhanyozni. A talpam fekete volt az út porától. Fáradtan feküdtem be Danny mellé és azonnal álomba merültem.

A bejegyzés trackback címe:

https://elkemetzger.blog.hu/api/trackback/id/tr794972932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: villantás exhibicionista danny