Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elke Metzger: Naplóm

Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Életem elmúlt négy évtizede alatt rengeteg – s ez nem túlzás – tapasztalatot szereztem a szex terén, s láttam az emberek hogyan viszonyulnak hozzá. Sokukat boldogtalanná tesz hiánya, másokat elállatiasít és elbutít szakadatlan hajszolása. A könyv elsősorban nőknek szól. A történetek nem biztos, hogy követendők, de tanulságként szolgálhatnak. Önkényesen válogatott sztorik kb. időrendben, főleg olyanok, amik jövőm és karrierem formálásában jelentős állomások voltak. Van még egy oka, hogy mindez most papírra kerül: az emberek többségének igen szegényes a fantáziája és szexuális élete monoton, unalmas, gépies, érzéketlen. Ezek az írások reményeim szerint felpezsdítik az átlagember szexuális életét, ízt, zamatot adva neki.

Friss topikok

  • araginno: Hát nem is tudom.Én végig olvastam az egészet,tehát az összes blog bejegyzést.Azt írja a blog író,... (2020.09.15. 21:01) Újabb swinger élmény
  • medic-er: Akinek esetleg megvannak az 55 es 66 közötti reszek, illetve a 96 utaniak, kerlem jelentkezzen! Kö... (2016.08.29. 16:32) Kellemes karácsonyi ünnepeket
  • ocsikenek: szép... (2014.10.06. 10:31) Séta a parkban
  • Zooé: Patent enyit tudok hozzá fűzni www.megerintelek.com/masszazs-videok (2013.01.05. 23:22) Boulder City
  • Funny Hill: @Quantus: Igen, a többi is átkerül a blog.hu-ra. És néhány új is. (2012.11.06. 21:56) Jake és a kocsikázás

Címkék

bob (1) bobby (4) cathy (1) chris (2) cindy (1) craig (1) csoportszex (7) danny (3) exhibicionista (19) felipe (1) gangbang (4) greg (1) gruppen (8) hank (2) j-dee (2) jake (12) joe (1) kelly (1) melinda (6) nudista (1) park (2) paul (1) sean (1) strand (2) sue (1) tim (2) villantás (20) violet (1) zac (1) Címkefelhő

Séta a parkban

2012.12.02. 16:47 | Funny Hill | 1 komment

Kb. egy hétig a szokásos strandolás és teniszezés mellett különösebb dolgok nem történtek. Jake és köztem sem történt sem közeledés, sem távolodás. Minden stagnált körülöttem. Meglátogattam Sue barátnőmet, akivel elugrottunk a közeli plázába vásárolni ezt-azt. Meséltem neki Jake-ről (az arab srácot kihagytam), Sue pedig közölte, szívesen megismerkedne vele és meghívott minket jövő hétvégére egy ebédre./p>

De ne ugorjunk ekkorát. Teniszedzés után megkérdeztem Jake-et nincs-e kedve friss levegőt szívni. A Skylark parkot ajánlotta, s odahajtottunk. Ez egy viszonylag nagy park és kellemes hangulatot nyújt a sok fa és bokor. A Hyde Parkhoz hasonlóan ide is leginkább piknikelni járnak az emberek, egy kicsit elszabadulni a hétköznapok szürkeségétől. Egy lenge nyári dressz volt rajtam, s amint biztonságos helyre érkeztünk, Jake letámadott. Megragadta fenekem és mellem és hosszan csókolóztunk. Ruhán keresztül simogatott és ölelése kimondottan kellemes volt. Aztán folytattuk sétánkat. Nem sok ember lézengett a parkban, talán még korán jöttünk. Szerelmespárok itt-ott, fűben olvasó-tanuló fiatalok, néhány nyugdíjas és kocogók.

"Van kedved egy kis mókához?" - kérdezte Jake. Na, megint mi jár a fejében?

"Mire gondolsz?" Válaszul elkezdte kigombolni ruhám felső gombjait, míg barnára sült melleim ki nem kandikáltak alóla.

"Ez nem túlzás?" - kérdeztem mosolyogva.

"Ha úgy érzed gázos, csak ennyi" - s egy mozdulattal begombolta a legfelső gombot. Praktikus.

m69-1.jpg"Őrült vagy" - mondtam, s kigomboltam. Kézenfogva tovább sétáltunk. Nem tartott soká, míg megjött első "áldozatunk": egy latino joggingos. Már messziről figyelt, s látszott, ahogy eleinte nem volt benne  biztos, hogy azt látja-e, amit. Nagyon koncentrált. Ahogy elkocogott mellettünk, mosolygott és egy victory-t mutatott ujjaival. Lenéztem magamon és hát olyan sok mindent nem láthatott, csak mikor már igen közel volt. Megálltam és kigomboltam mégegy gombot. Jake helyeslőn bólintott. Így már mindkét mellem legalább félig látszott, de persze a mozgás következtében ez folyton változott, ruhám jobbra-balra csúszkált. A meleg miatt szolidan csillogott a bőröm. Ez még izgalmasabbá tette a játékot. Mentünk tovább. Egy igen magas, több mint kétméteres, harmincév körüli fekete sétált felénk. Mikor még messze volt, ránk se nézett. Ahogy közeledett, vetett egy gyors pillantást és egyetlen arcizom rendülés nélkül ballagott el mellettünk. Aztán egy ideig senkivel nem hozott össze minket a sors, mígnem egy három főből álló fehér fiatalok csoportja nem közeledett. Már messziről látszott, jókedvűek. Aztán feltűnt egy lány is közöttük. Olyan 17-18 körüliek lehettek, ránézésre, dobozos sörrel kezükben. Néhány füttyentés és hangos bók irányomban. Mosolyogva összenéztünk Jake-kel és kicsit elpirultam. Mikor már elég közel voltak, Jake rájukköszönt.

"Hé haver" - válaszolt egyikük. "Csípem a csajod. Szép csöcsök, vaze... Kértek sört?" Jake elfogadta a feléje nyújtott dobozt és jól meghúzta. A srácok közben elég közel kerültek és tovább dícsérték kebleim. A lány a hangadó barátnője volt (legalábbis kézenfogva jártak), s ő is jókedvűen mosolygott. Szép lány volt, hosszú fekete hajjal és viszonylag fehér bőrrel. Kellemes, szürke szeme volt. Ő is már kicsit becsípett. Barátja engem is megkínált a dobozzal és én is meghúztam. Ekkor hirtelen benyúlt bal mellemhez és jól megmarkolta. Igencsak meglepődtem és egy hangos "Hé!" hagyta el torkom. Jake szigorúan nézett és a srác visszahúzta mancsát.

"Micsoda heves kanca!" - szólt és társaival felkacagtak. Megkérdeztem mi járatban erre.

"Ááá, semmi, csak sétálgatunk, iszogatunk..." A sört kiittam és a dobozt látványosan feléje dobtam.

"Csak ennyi?" - kérdeztem elszontyolodva, de már nyomták is kezembe a következő dobozt. Jake is bekapcsolódott a nem túl magasröptű beszélgetésbe, majd a srác megint megfogta mellem. Jake kérdőn felém fordult, hogy mi tévő legyen? Enyhén megráztam fejem és hagytam, hogy forró kezeivel megfogdosson. Mi tagadás, jólesett. A lányt se nagyon zavarta, érdeklődve figyelt. Kigomboltam a maradék gombokat és szétnyitottam ruhám, hogy jobban hozzámférhessen. Így teljesen meztelenül álltam előttük és rögtön lenyúlt csupasz puncimhoz is. Most már csókolta nyakamat és mellbimbóimat is. Hátulról valaki megragadta csupasz fenekemet. Lehúnytam szemeim és átadtam magam az érzelmeknek. Jake szakította meg a történéseket:

"OK srácok, mennünk kell." Kinyitottam szemem és láttam, a három srác kérdőn néz rám, majd miután bólintottam, lassan visszahúzták kezeiket. Csalódottnak tűntek, ezért gyorsan hozzátettem: "Szoktunk erre járni". Ez persze hazugság volt, hiszen én most jártam itt először, de akár tervezhettem is, hogy fogok még jönni.

m69-2.jpg"Akkor legközelebb!" - búcsúzott el a hangadó.

"Legközelebb" - mosolyogtam vissza. Visszagomboltam ruhám és tovább sétáltunk.

Nem tudtam Jake miért állította le őket, de igaza volt. Én hagytam volna a dolgok normál folyását, s akkor egy gangbang lett volna belőle a fák alatt. De ezt én sem akartam volna. Örültem, hogy Jake hívatlanul, de közbelépett.

"Kösz." Értetlenül nézett rám. Hátraböktem ujjammal a srácok felé.

"Ahaaaa!... Szívesen" - felelte.

Némán sétálgattunk. Messze a kanyarban a fák tövében egy idősebb fickó tűnt fel. Megálltam és Jake-re néztem. Elvigyorodott. Kigomboltam annyi gombot, hogy a melleim szabadon legyenek, s folytattuk utunk kézenfogva.

Hatvan feletti volt, kopaszodó ősz hajjal, nálam is alacsonyabb, tömzsi testalkattal. Ahogy megpillantott, felcsillantak szemei. Rámosolyogtam. Láthatóan lassította lépteit, hogy minél tovább nézhessen. Nem igazán törődött Jake-kel és nem is próbálta palástolni érdeklődését. Egyenesen melleimre bámult. Már majdnem elment mellettünk, mikor támadt egy ötletem.

"Elnézést, tudna adni tüzet?" - szólítottam meg. Ugyanis cigizett.

"Hogyne" és már elő is húzta zsebéből az öngyújtót. Na de nem volt cigim.

"És cigit is?" - kérdeztem kacagva. Na ez derültséget okozott. Megkínált és jól beleszívtam párszor, mintha az életem múlott volna rajta. Vigyorogva nézett hol melleimre, hol rám, hol Jake-re. Nem volt témánk. Lenéztem melleimre és kigomboltam mégegy gombot, majd legyezni kezdtem magam a ruhámmal.

"Micsoda hűség van!" - szóltam. Az öreg élvezettel figyelte, ahogy ki-becsukogatom előtte ruhám. Távolabb feltűnt egy kisebb csoport, családnak tűntek, kisgyerekkel.

m69-3.jpg"Nem telepszünk le?" - kérdeztem és a választ meg sem várva elindultam beljebb, a piknikező szerelmespárok irányába. Lehevertünk a fűbe. Melleim teljesen szabadon voltak, s felhajtottam a ruhát, hogy puncim is szabaddá tegyem. A két férfi velem szemben helyezkedett el. Az öreg nagyon szótlan volt, hiába vetettem fel olyan érdekfeszítő témákat, hogy Mióta él a környéken? Sűrűn jár-e ebbe a parkba? Mivel foglalkozott, mikor még dolgozott? stb. Mindegyikre csak tőszavakban válaszolt. A látványt viszont élvezte. Felhúztam lábaim és szétnyitottam neki combjaim, hogy igazán jól megismerhessen. Jake is kunyizott egy cigit és szótlanul pöfékelt mellettünk. Aztán mikor már kínossá kezdett válni a helyzet, végig kigomboltam ruhám és szétnyitottam, mint a srácoknál. Bimbóim és peckem keményen álltak az izgalomtól. Gyengéden simogattam magam, melleim, hasam, csiklóm, míg ő nézegetett. Különösen szótlan ember volt, s az ilyen helyzettel nem tudtam mit kezdeni. Már majdnem felálltam, hogy lelépjünk. A helyzetet Jake mentette meg, megint.

"Kedvesem, beugrunk a bokorba?" - kérdezte tőlem, fejével az út menti bozótra bökve.

"Miért is ne?" Begomboltam ruhám és irány a fás-bozótos rész.

Hallottam magam mögött Jake lépteit. Mikor már úgy gondoltam, biztos távolságban vagyunk az úttól, megfordultam. Meglepetésemre az öreg is jött utánunk. Jake letolta nadrágját, rátolt egy farönkre és belémhatolt. Felizgatott lyukam mohón fogadta be farkát. Nem foglalkoztunk a ruhával. Jake hevesen kúrt. Az öreg egy méterre sem állt tőlünk, onnan figyelt. Kapkodva vettem a levegőt, Jake tempóját nehezen bírtam. Apró sikolyok kíséretében hirtelen elárasztott a régen várt orgazmus felettébb kellemes érzése. Jake lassított, majd megállt. Ő még nem volt kész. Félig önkívületi állapotban ültem a rönkön. Jake hozzámlépett és kigombolta ruhám, én meg ledobtam az egészet és ott álltam előttük anyaszült meztelenül. Az öreg kérdőn nézett Jake-re, majd hozzámlépett és átölelt. Fenekemet simogatta, majd szájával melleimet kényeztette. Aztán lehevertünk a földre és elővette farkát. Kicsit ilyedten néztem Jake-re, hogy most mi lesz? Megdug? S akkor Jake előhúzott zsebéből egy kondomot. Megkönnyebbültem. Megmarkoltam a vén farkat és elkezdtem kézimunkázni. Nehezen ágasodott fel. Ráhúztam a gumit és bevezettem nedves puncimba. Nyugodtan dugtunk. Jake után olyan volt, mint a lassított felvétel. Aztán jött a doggy style. Szívemnek jót tett ez a komótos, nyugdíjas tempó. Az öreg finoman simogatta testem közben, feltérképezve mindent, ami a keze ügyébe került. Leginkább melleimet kedvelte. S ekkor elém térdelt Jake és megint (vagy még mindig?) kemény farkát ledugta torkomon. Egy elölről, egy hátulról. Ezt kedvelem. Kipróbáltunk még 2-3 pozitúrát - Jake irányította a dolgokat - és gyorsítottunk. A kedves öreg magját melleimre vertem, Jake meg számba élvezett. Nagyon kifáradtam. Csak hevertem tovább a földön. Elszívtunk még egy-egy cigit, majd felöltöztem és elbúcsúztunk az öregtől. A ruhám alatt éreztem, ahogy lassan felszárad a sperma mellemen, hasamon. Beültünk a kocsiba és Jake szenvedélyesen, hosszan megcsókolt. Imádtam, ahogy csókol.

"Visszaviszlek az autódhoz" - közölte, s elindultunk. Alig mentünk egy sarkot, lehúzta sliccét és előhalászta most már lankadt farkát.

"Ó ne, biztos viccelsz" - mondtam kacagva, de megrázta fejét. "Szopj."

Nem volt ellenemre. Kigomboltam nadrágját is, hogy könnyebben hozzáférjek és többször végignyaldostam vesszőjét és heréit. Kezdett megnőni mérete. Tövig lenyomtam torkomon, s éreztem, ahogy megdagad számban. Ütemesen mozgattam fejem. Jake megelégelte, megfogta hajam és gyorsabb tempót diktált. Mire odaértünk a parkolóba, megint telelőtte számat. Előtte megkérdezte hova kérem?

"Száj vagy arc?"

"Száj" - nyögtem válaszul, s már lőtte is. Másodszorra is szép mennyiséget kaptam. Eltette farkát és elbúcsúztunk.

Beszálltam kocsimba és hazahajtottam. A bébiszitter már türelmetlenül várt. A nap folyamán elgondolkoztam a történteken és a korábbiakon. El kellett ismernem, élvezem, ahogy Jake irányít. Egész életemben én irányítottam a dolgokat. Talán azért, mert nem volt mellettem egy határozott férfi. Luke nem az a típus volt. Úgy döntöttem, belemegyek Jake játékaiba, meglátjuk mi sül ki belőlük. Kiváncsian vártam. És bár felettébb élveztem, mikor a Rodrigo-féléket irányíthattam, azért Jake merőben új színt hozott életembe. A magabiztos, határozott, erős, bátor, izgalmas és módfelett kitartó férfi archetípusa érdekes és izgató volt számomra. Kiváncsi voltam a két erős és alapvetően irányítani vágyó karakter közül melyik győzedelmeskedik. Úgy gondoltam, amíg a játékok nekem is tetszenek, baj nem lehet.

m69-4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://elkemetzger.blog.hu/api/trackback/id/tr934943193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Címkék: park jake
süti beállítások módosítása